Nu exista familie care sa nu se fi mutat cel putin odata in cursul existentei lor. Iar daca am sta sa analizam care este cel mai greu proces in cursul mutarii intr-o noua casa, majoritatea ar spune ca este vorba de cel de mutare mobila. Mobilierul este intr-adevar elementul care ingreuneaza intreaga mutare, masiv, greu, foarte dificil de manipulat, acesta ridica cele mai multe batai de cap. Sau, poate ca nu, Moveout este prezent pentru a va ajuta prin intermediul echipelor noastre de specialisti in mutare mobila si nu numai. In acest articol vom vorbi despre cum poate fi optimizat procesul mutarii mobilierului, atunci cand dumneavoastra va decideti ca e momentul sa va mutati intr-o casa incapatoare pentru toti membrii familiei.

Mutare mobila fara stres

Vorbim despre mutare mobila in cazul in care tinerele familii se decid sa isi gaseasca un nou camin destul de incapator si pentru cei mai noi membrii ai familiei. Iar cum o familie tanara cu copii se poate implica mult mai putin in tranportarea mobilei, Moveout vine in ajutorul dumneavoastra. O echipa de experti cu o vasta experienta vine sa va ofere tot ajutorul pentru ca dumneavoastra sa puteti avea grija de lucrurile cu adevarat importante din viata dumneavoastra.

Procesul de mutare este unul destul de dificil pentru o familie cu unul sau mai multi copii, asa ca organizarea, etichetarea si apelarea la o firma specializata in mutare mobila, toate sunt esentiale pentru o mutare linistita, fara batai de cap sau stres.

Organizarea este esentiala. Toate lucrurile din casa trebuiesc sortate, acest lucru implica si la renuntarea la unele articole sau obiecte din casa. Puteti privi aceasta mutare ca pe o oportunitate de a va tria lucrurile. Organizati totul in cutii si recipiente, astfel va fi mult mai usor de transportat si mai ales, de despachetat.

Odata ajunsi la momentul in care apelati la o firma de mutare mobila, va recomandam sa alegeti nu neaparat in functie de pret, ci de promptitudine si profesionalism. Un pret scazut inseamna de cele mai multe ori si lipsa de pasare fata de bunurile clientilor. Iar cel mai important, cautati o firma care fie prin termeni contractuali, sau printr-o asigurare a bunurilor, va garanteaza integritatea bunurilor si a incarcaturii. Moveout ofera aceasta garantie indiferent de greutatea mobilierului sau de ruta pe care acesta trebuie transportat.

Mutare mobila in siguranta

Siguranta este pe primul loc. Atat in timpul incarcarii mobilei, procesului de mutare mobila si a descarcarii acesteia, nu va lasati copii in preajma echipei care se ocupa de mutare. Desi, in cazul nostru, toti membrii echipelor de mutare mobila sunt experimentati si foarte atenti atat cu incarcatura, cat si la ce se afla in jurul lor atunci cand manevreaza obiectele grele sau masive, este foarte bine ca cei mici sa fie la o distanta suficient de mare pentru a fi in siguranta. Daca cei mici doresc sa ajute la mutare, implicati-i doar la articolele mici, sertare, picioarele mesei, sau alte elemente mici sau din mobilierul ce le apartine.

Va asteptam pe siteul nostru, www.moveout.ro cu si mai multe sfaturi, dar si cu dorinta de a va ajuta.

Anunțuri