rent a car bucuresti

Esti turist, om de afaceri sau ti-au venit rudele in vizita? Serviciul de rent a car Bucuresti de la Francrocar este exact serviciul potrivit pentru tine. Este vorba despre servicii impecabile, despre o lista variata de autoturisme dintre care poti alege, printre care se numara si masini mici, masini de teren, limuzine sau chiar autobuze cu 8 locuri, si de preturi fara concurenta.

Rent a car Bucuresti. Cine este Francrocar?

Francrocar este o agentie din capitala, o societate franco-romana, care din anul 1992 iti ofera servicii de rent a car Bucuresti. Astfel ca daca doresti sa inchiriezi o masina in Bucuresti, indiferent de necesitatile tale – esti turist roman sau strain si vrei sa vizitezi capitala Romaniei, esti om de afaceri si ai nevoie de un mijloc de deplasare comod, rapid si discret, esti bucurestean get-beget dar ti s-a stricat masina personala, iti vin in vizita  rude din strainatate, ai nevoie de o masina de lux pentru o nunta sau ai vrea un autobuz pentru a pleca toata familia in vacanta la munte fara a-ti mai face griji in privinta spatiului – Francrocar este agentia potrivita pentru tine.

Francrocar este situata chiar in centrul Bucurestiului, mai exact in Piata Victoriei, si-ti pune la dispozitie o varietate impresionanta de masini, masini de calitate superioara, dotate corespunzator pentru orice anotimp, fie vara, fie iarna.

Daca ai nevoie de livrare la aeroport, acest serviciu iti este oferit gratuit de catre soferii Francrocar. De asemenea, livrarea se poate face oriunde in tara, la indicatiile clientului. Daca ai nevoie de scaun pentru copil te bucuri si de aceasta optiune. Ca sa profiti si tu de toate aceste avantaje trebuie sa faci o rezervare din timp si sa o confirmi.

Rent a car Bucuresti. Ce masini poti inchiria de la Francrocar?

Francrocar iti propune serviciul de rent a car Bucuresti cu masini dintre cele mai diverse. Astfel poti opta pentru:

  • Masini cu sofer sau masini fara sofer;
  • Masini cu cutie automata sau masini manuale;
  • Masini de lux;
  • Masini de oras, mici, care-ti permit sa te strecori in trafic nestingherit;
  • Masini de teren potrivite pentru drumurile patriei;
  • Microbuze cu 8 locuri.

In categoria autoturismelor pe care Francrocar le inchiriaza se incadreaza marcile Chevrolet Aveo, Opel Corsa, Dacia Logan, Mercedes Vito, Mercedes 200, Suzuki S Cross, Honda Civic Sedan, Renault Fluence si inca multe alte marci pe care te invitam sa le descoperi.

Poti folosi aceste masini pentru a te descurca prin capitala, pentru a face turul orasului sau pentru a te bucura de diferite atractii turistice. Poti sa inchiriezi autobuze, de exemplu, si te poti indrepta catre Valea Prahovei pentru a te bucura de natura. Sau, te poti bucura de nunta perfecta inchiriind o masina de lux.

Tarifele pentru rent a car Bucuresti sunt exprimate in euro, se refera la pretul pe o zi, includ si TVA, asistenta rutiera, rovigneta, asigurare CASCO si RCA. Daca inchiriezi masina pentru  cel putin 2 zile beneficiezi de kilometri  nelimitati.

Cu Francrocar te bucuri de serviciul rent a car Bucuresti ideal!

Reclame