reparatii auto

Cate firme din tara au ca domeniu de activitate reparatiile auto? Sunt extraordinar de multe. Caut in Pagini Aurii cuvintele cheie reparatii auto si gasesc toate locurile in care imi pot repara masina. Evident ca depinde de ce fel de reparatii este vorba. Daca e vorba de mecanica, daca e vorba de partea electrica, sauu daca e vorba de tinichigerie….toate au un anumit profil. Nu am gasit pana acum un loc, un service pentru reparatiii auto in care sa se faca de la A la Z tot  ce tine de masina. Sau poate nu mi-au iesit mie in cale. Dar am cautat, credeti-ma. Am cautat pentru ca am avut nevoie. Am cumparat acum trei ani o masina la mana a doua, insa era deja lovita atunci cand am luat-o, o lovise in accident fata de la care o cumparasem. Avea inca pe bord beculetul de la airbag aprins, se vedeau inca locurile in care fusese lovita, avea inca vopseaua sarita…etc.

Reparatii auto la cunoscuti

Poti sa iti repari masina la cunoscuti, adica daca stii vreun mecanic auto, nu e obligatoriu sa mergi sa cauti un service de reparatii auto. Poti apela la prieteni, amici cunoscatori, dar e bine sa ai si incredere in munca prestata de ei. Reparatiile auto presupun multa munca, migala cateodata, atentie, profesionalism. Acesti prieteni sau amici care se pricep la reparatii auto pot fi foarte buni sau pot fi absolut necunoscatori. De dragul tau, ca amic, iti pot spune ca iti vor rezolva problemele masinii in cateva ore sau zile, insa se poate intampla sa ti se returneze masina mai stricata decat era la inceput. Asta mi s-a intamplat mie. Am un amic caruia i-am cerut ajutorul cand mi-a luat luat foc partea din fata de sub capota. L-am chemat, a luat masina la el si a zis ca in cateva zile mi-o aduce ca noua. Intr-adevar, mi-a adus-o dupa cateva zile, insa cand sa o pornesc, am avut surpriza ca nu mergea deloc. Iar cand in sfarsit a pornit, a scos un fum de am decis ca primul drum va fi direct la service. Asa am si facut. Era, intr-adevar, mai rau stricata dupa ce mi-a adus-o acest amic atotcunoscator intr-ale reparatiilor auto.

Reparatiile auto, un domeniu prolific al industriei romanesti

A trebuit la un moment dat sa fac un studiu de piata pentru dizertatia mea, referitor la industria auto din Romania.  M-am referit strict la piata reparatiilor auto – www.Servicetitan.ro din Romania. Am ajuns la concluzia ca mai ceva ca ciupercile dupa ploaie apar service-urile auto in tara noastra. Sunt din ce in ce mai multe locuri unde cica iti repari masina. Acum….daca sunt si bune, ramane de vazut, sau daca au autorizatia care trebuie. Reparatiile auto in Romania au luat un avant considerabil dupa 2000. Doar masina sa ai….insa o  masina buna sau noua. Ori sa fie buna chiar daca e la mana a doua ori sa fie noua, ca sa fii sigur ca iti este reparata, pe baza garantiei timp de cel putin cinci ani dupa cumparare.

Reclame