Esti intr-o drumetie, iar faptul ca noaptea trecuta ai dormit intr-un cort incomod incepe sa isi faca simtite efectele? Kopiko are solutia perfecta pentru tine, un surplus de energie oricand disponibil chiar in buzunarul tau. Kopiko original stick contine 10 bomboane pline de energie si savoare, care iti poate da energia de care ai nevoie. Insa, cum reuseste un singur drops sa ofere un plus de energie si ce face ca acesta sa aibe un gust unic si placut?

Dropsuri Kopiko original stick

Dropsurile dintr-un Kopiko original stick sunt create din ingrediente atent selectionate si naturale pentru ca in fiecare bomboana sa se regaseasca savoarea unica de cafea Java Premium. Deoarece fiecare drops este echivalentul unei cesti de cafea, aceste bomboane sunt o modalitate excelenta de a capata energie atunci cand va simtiti epuizati, dar trebuie sa finalizati un proiect.

Deoarece Kopiko original stick contine dropsuri cu extract de cafea in cea mai mare proportie fata de oricare alte dropsuri similare, in cadrul acestui articol vom urmarii evenimentele ce au loc in corpul uman in primele 5 minute de la consumarea unor dropsuri Kopiko original stick.

Despre cafeaua din fiecare bomboana dintr-un Kopiko original stick

In primul rand, cofeina este un produs chimic natural ce se poate regasi in cafea sau alte produse. De asemenea, aceasta poate fi naturala, cum este in cazul produselor din cafea, sau de sinteza, utilizata in bauturi energizante. In mod natural, cofeina se gaseste nu numai in cafea, ci si in ceai, nuci de cola, mate, guarana dar si cacao. Kopiko foloseste boabe de cafea recoltate din plantatiile proprii, ale companiei ce detine brandul Kopiko. Aceaste plantatii sunt situate in insula Java din Indonesia, o insula ce indeplineste toate conditiile pentru a putea avea cea mai buna cafea din lume. Toate produsele, inclusiv Kopiko original stick contin extract din cafea Java Premium.

Astfel, de fiecare data cand savurati un drops din Kopiko original stick practic veti avea parte de o ceasca din cea mai buna cafea. Cofeina naturala este preluata din organism si ajunge practic in tot corpul. Cafeina ajunsa in corp este asimilata si are rolul opus pe care substanta Adenozina o are. Practic, aceasta are rolul de a trimite fiecare celula intr-o stare de repaus, prin incetinirea procesului neurologic la nivel celular. Ei bine, atunci cand cofeina este asmilata in corp, inca de la primele 5 minute, aceasta anuleaza efectul Adenozinei, si impune o stare de alerta a corpului, prin sporirea procesului neurologic la nivelul celular.

Astfel, fiecare drops dintr-un Kopiko original stick poate oferi o doza de energie suficienta pentru a va putea pune pe picioare. Evident, pe langa continutul mare de cafea, bomboanele Kopiko original stick reprezinta si o doza de glucide, datorita zaharului din aceste dropsuri, organismul va fi revigorat, iar dumneavoastra veti iarasi gata de actiune.

Ca si concluzie, dropsurile dintr-un Kopiko original stick sunt solutia perfecta pentru a avea energie. Siteul nostru, www.kopiko.ro este locul de unde puteti afla si mai multe lucruri interesante despre produsele noastre. Va asteptam cu drag.

Anunțuri