cani personalizate

Dalimpromo este o firma bucuresteana cu un bun renume si o buna reputatie in bransa ,cu multa experienta in productia de numeroase materiale promotionale de uz casnic, fara de care nicio perosana nu poate trai, beneciind de o gama larga si variata de produse ce implica, printre altele :agende,calendare,brichete,brelocuri,cani personalizate, ceasuri de birou, de mana sau de perete, articole cosmetice ,creioane de scris, genti termoizolante, pixuri metalice, pixuri personalizate, scrumiere, umbrele, dar si tricouri ,sepci,palarii si diverse articole de imbracaminte.

Va asiguram ca aici veti gasi absolut orice articol de care aveti nevoie, la o calitate de cel mai inalt nivel, preturi accesibile pentru toate buzunarele si garantii avantajoase.

Cei mai buni din Romania

Inregistrand anul trecut un numar record de vanzari de articole promotionale, printre care si cani personalizate, acestea avand un succes foarte mare, prin prisma posibilitatii de a fi oferite ca un cadou sau decoratiune, am realizat ca am ajuns, cu ajutorul echipei noastre de profesionisti, dar si cu aportul vital al dumneavoastra, in topul preferintelor de gen din Romania.

Desi poate parea o munca simpla personalizarea unei cani, respectarea dorintelor si conceptiilor fiecarui client in parte este in sine o munca istovitoare, dar pentru care echipa noastra este gata oricand sa faca orice efortul necesar.

Profesionalismul ne recomanda

Vrei sa faci un cadou reusit?Atunci tocmai ai gasit raspunsul.Vino la firma noastra pentru a cumpara o cana personalizata cu care sa impresionezi sau sa starnesti hohote de ras, si te asiguram ca nu vei da gres cu acest cadou minunat. Fiind un element personal si caracteristic unei persoane, acest tip de cadou poate avea o valoare sentimentala foarte mare si importanta pentru oricine.

Pentru ca tehnologia a avansat extraordinar in domeniul materialelor promotionale si pentru ca noi vrem sa tinem pasul, ci chiar sa o depasim pentru a va oferi cele mai bune servicii si produse, ne-am angajat sa venim in fata ta doar cu aparatura si tehnologii la cele mai inalte standarde de calitate. Astfel, toate produsele pot fi inscriptionate in laboratoarele noastre cu sigla dumneavoastra sau tiparirea oricarui text ales.De asemenea, putem face orice lucrare pe print digital in aproximativ 24 de ore, cum ar fi :afise publicitare, postere, calendare, cani personalizate, pixuri personalizate, reviste, cataloage, bannere, etichete, fluturasi,scrisori, flyere, pliante.

Cele mai bune oferta, cele mai mici preturi

Preturile pentru canile personalizate,dupa cum stiti, sunt foarte mici, atat de mici, incat cu siguranta dupa ce veti cumpara una, veti reveni pentru a mai cumpara, deoarece veti fi extrem de impresionat cu privire la aspect si lucrare manuala.

Echipa noastra a fost selectata cu mare atentie, pentru a fi siguri ca va putem oferi doar servicii de calitate prin intermediul unor profesionisti desavarsiti.

Nu stii ce cadou sa faci unei persoane dragi si ai un text amuzant sau o poza haioasa cu sarbatoritul? In acest caz, personalizarea unei cani este cel mai bun si potrivit cadou, fiind si un element cu valoare emotionala mare, dar si un subiect de glume mai tarziu.Pentru orice ocazie, pentru orice eveniment si persoana, exista o cana personalizata ce se potriveste de minune.