Cabine de dus sticla securizata

Fiindca suntem o firma care are grija de necesitatile dumneavpastrp sau oricarei alte persoane, va punem la dispozitie o intreaga gama disponibila numai cu cabine de dus sticla securizata.

Cabinele de dus cu sticla securizata sunt anticalcar, datorita faptului ca usile pentru cabine de dus sunt un accesoriu ce transforma o baie obisnuita si chiar banala intr-o baie extraordinara si toate acestea doar cu disponibilitatea acestor cabine de dus sticla securizata.

Caracteristicile acestor cabine de dus sticla securizata sunt reprezentate de catre executarea facuta pe comanda, avand leduri personalizate cu un sistem de glisare sau avand usi batante cu balamale.

Aceste cabine de dus cu sticla securizata se monteaza pe diferite unghiuri, cu 1 sau 2 deschideri batante sau glisante, iar partile fixe din sticla se monteaza in profil din aluminiu sau conectori, cum ar fi clemele din inox.

Cabinele dispun de garnituri cu etansare siliconice si garnituri magnetice si dispun si de un maner sau un buton care deschide usa cabinei de dus.

Cum aflam informatii despre aceste cabine de dus sticla securizata?

Multe informatii se gasesc numai daca accesati site-ul www.HerraDesign.ro, dar si prin intrebarea unui consultant care ne reprezinta.

Sistemul acestor cabine de dus sticla securizata este format dintr-o usa batanta de sticla, un set de feronerie si un set de garnituri pentru etansare.

Sticla securizata a acestor cabine de dus trebuie sa aiba grosimea de minim 8 mm si trebuie sa aiba latimea de maxim 1000 mm, deoarece sablarea cu modelele simple sau complexe reprezinta o alternativa daca dumneavoastra vreti sa investiti in produse de calitate.

Daca nu stiti ce contine setul de feronerie va spunem noi. El contine balamale pentru perete si sticla cu o deschidere interioara sau exterioara, depinde de caz, cu revenirea in pozitia inchis de la aproximativ 30 de grade si dispune si de un maner pentru deschiderea sau inchiderea usii.

Datorita fiabilitatii feroneriei, aceste cabine de dus sticla securizata dispun de o varianta a montarii ansamblului de sticle direct pe pardoseala baii dumneavoastra.

Cum alegem materialele bune pentru aceste cabine de dus sticla securizata?

Atata timp cat dumneavoastra apelati la serviciile noastre, nu trebuie sa va puneti problema in alegerea unor bune cabine de dus sticla securizata deoarece avem noi grija sa dispuneti de materiale si produse de cea mai buna calitate.

Aceste cabine sunt fabricate din sticla securizata dispunand de o rama, dupa preferintele dumneavoastra, iar feroneria din inox este special conceputapentru baii, deoarece stim ca este un mediu cu o umiditate mare, iar cabinele noastre de dus trebuie sa satisfaca dorinta dumneavoastra asupra rezistentei.

Personalizarea acestor cabine de dus sticla securizata se face prin alegerea modelului dorit care se poate realiza prin sabloarea pe calculator, avand in acest sens propria cabina de dus, personalizata dupa propriul dumneavoastra punct de vedere si dupa propriul ochi.

Nu ezitati sa apelati la noi daca va doriti cu adevarat cabine de dus sticla securizata, deoarece noi dispunem de produse de cea mai buna calitate si un montaj intr-un timp foarte scurt.