Esti pe punctul de a demara lucrarile la o anexa a locuintei, la un garaj sau chiar la o constructie agricola? Pana sa investesti sume mari de bani in saci de ciment si beton afla ca ai la indemana o solutie mult mai practica si infinit mult mai ieftina: boltari zidarie.

Atunci cand betonul si caramida se dovedesc a fi materiale de constructie mult prea pretentioase si mult prea scumpe, se utilizeaza boltari zidarie. Alegerea vine la pachet cu o serie de avantaje unice. Dincolo de pretul foarte scazut de achizitie, boltarii pentru zidarie sunt renumiti pentru eficienta lor in ridicarea unei contructii de la zero.

Boltarii de zidarie sunt alegerea ideala pentru constructia de garaje, magazii, grajduri, ferme, garduri inalte, atat pentru zidariile interioare cat si pentru cele exterioare. Ai tot ce te intereseaza in materie de boltari fundatie si boltari zidarie cu Prefabet, societate din Suceava producatoare de garduri din beton, tuburi din beton, pavaje, etc.

Prefabet iti pune la dispozitie boltari zidarie in gama completa, cu dimensiuni variate si pentru o serie de proiecte de constructie. Boltarii pentru zidarie comercializati de Prefabet sunt extrem de rezistenti, au durata de viata indelungata si pot fi utilizati aproape oriunde se impune construirea unui zid, a unui garaj, a unei anexe sau a unei constructii fara cerinte de confort.

Boltari zidarie-Cel mai accesibil material de pe piata!

Construieste cu spor, construieste rapid si fara cheltuieli costisitoare pentru manopera. Pe scurt, construieste cu boltari zidarie. Chiar daca popularitatea caramidei si a betonului este aproape de neegalat, boltarii reusesc sa se impuna pe piata constructiilor drept unul dintre cele mai accesibil materiale, daca nu, chiar cel mai ieftin!

De ce sa construiesti cu boltari?

Boltarii se impart in doua mari categorii: boltari de fundatie si boltari zidarie. In functie de destinatia lor, boltarii se diferentiaza prin dimensiuni, forme si, in general prin caracteristici bine definite.

Avand dimensiuni mari, boltarii permit lucrari de constructii cu spor, iar peretii capata forma in cel mai scurt timp posibil! Dimensiunea exacta a boltarilor de zidarie permite, inclusiv, costuri mai scazute pentru manopera dar si un timp mai scazut in finalizarea lucrarilor.

Printre materiile prime folosite pentru confectionarea boltarilor, se numara: cimentul, nisipul, pietrisul si apa, toate materiale naturale, eco 100%.

Boltarii pentru zidarie se pot utiliza si pentru ridicarea constructiilor civile. Exista insa un dezavantaj major: boltarii nu izoleaza termic. Alaturi de solutii suplimentare de termoizolare, boltarii pot fi o varianta pentru construirea caselor economice.

Prefabet-Furnizor bolgari de la A la Z. Boltari zidarie la preturi excelente!

Daca vrei sa ai garantia unor boltari de prima mana, consulta oferta Prefabet si alege boltari zidarie de calitate premium. Calitatea produselor este asigurata de tehnologia moderna de fabricare dar si de materialele folosite.

Astfel, rezulta produse cu caracteristici excelente, ideale pentru o serie de constructii, ca de pilda: grajduri, ferme, garduri inalte, garaje, magazii pentru depozitarea furajelor, magazii pentru depozitarea utilajelor agricole si chiar elemente de decor.De asemenea, boltarii pentru zidarie sunt recomandati si pentru ridicarea de crame si beciuri.

Prin gama de boltari zidarie, Prefabet iti propune produse economice, cu montaj rapid si capacitate portanta foarte mare. Afla mai multe de pe www.prefabet.ro.

Anunțuri