cabina de dus sticla securizata

Cabinele de dus din sticla securizata se clasifica de regula in trei mari categorii :

  • Cabine cu usi batante ;
  • Cabine cu usi glisante ;
  • Cabine cu usi de tip paravan.

Ca si caracteristici generale ale acestora sunt de mentionat faptul ca sunt fabricate  din sticla securizata care are 8 sau 10 mm , ca au un aspect care nu e afectat de profilele verticale iar ca tip de deschidere sunt cu barabta , glisanta sau tip paravan de dus.

Cabinele sunt consolidate cu ajutorul feroneriei de inalta calitate si deasemenea se pot personaliza in cele mai mici detalii ca forma si finisaj , au sticla colorata , clear vision , sablata sau cu tratament anticalcar si deasemenea au garnituri de etansare .

Aceste cabine , daca sunt  montate de catre firmele de specialitate atunci aveti garantia ca vor respecta si Normele Europene privind modul de tratare termica al sticlei , materialele folosite care trebuie sa fie rezistente la coroziuni precum si normele care stabilesc conditiile in care se monteaza cabina de dus.

Cabinele de dus din sticla securizata se executa si pe comanda, pot avea sticla securizata anticalcar iar usile se pot transforma baia din una normala intr-una spectaculoasa. Investind un minim necesar , puteti sa va transformati cada sa u ocadita de dus intr-o cabina de dus frumoasa si utila.

In general, cabinele de dus sunt executate pe comanda si pe langa geamul securizat si sistemul de glisare sau cu usi cu balamale , se poate monta pe diferite unghiuri si pot sa aiba 1 sau 2 deschideri glisante sau batante . Partile fixe ale cabinei sunt montate cu cleme de inox pe profile de aluminiu sau conectori si au garnituri de etansare siliconice sau garnituri magnetice. Deasemenea, sunt dotate cu manar port-prosop sau cu un buton tragator .

Firmele de specialitate ofera o gama variata de modele care pot fi montate in orice situatie , ofera consultanta si va ajuta sa alegeti cea mai potrivita solutie penru spatiul disponibil din baia clientului si ceaza o ambianta perfecta cu ajutorul unui design personalizat.

Ca si termen de executie acesta se incadreaza de regula undeva intre 5 pana la 10 zile iar garantia pentru buna executie si montaj este de regula de 2 ani .

Firmele de specialitate acorda o atentie deosebita sigurantei clientilor in utilizarea unei cabine de dus din sticla securizata si asta datorita faptului ca folosesc sisteme de prindere profesionale care provin de la cei mai buni producatori din domeniul sistemelor arhitecturale.

Dintre aceste firme , Herra Design ale carei produse le gasiti la adresa www.herradesign.ro sunt de cea mai buna calitate sunt executate impecabil si va ofera cele mai bune solutii in montarea , intretinerea si utilizarea cabinelor de dus .

Clientii care apeleaza la serviciile firmei Herra Design vor fi foartemultumiti de executia proiectului lor si deasemenea de promptitudinea executantilor si de calitatea cu care reprezentantii si specialistii firmei reusesc sa se incadreze in bugetul alocat proiectului si in  timpul de executie stabilit

Reclame