Esti interesat sa iti procuri un paravan de sticla si cauti un furnizor cu experienta in domeniu? Vrei sa poti consulta o oferta de paravane de sticla inainte de a achizitiona si nu ti-ar strica niste servicii de consultanta? Imperial Glass dispune de o oferta bogata de paravane de sticla pe care tu le poti folosi pentru baia ta, dar si pentru amenajarile cu care te ocupi.

Niste paravene de sticla sunt niste produse de exceptie pe care trebuie sa le ai in vedere fie pentru tine, fie pentru constructiile tale. Imperial Glass ti le poate furniza la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai bune preturi: este suficient sa ii contactezi pe reprezentantii Imperial Glass sau sa accesezi pagina de prezentare pentru a avea toate informatiile de care esti interesat.

Ce tipuri de paravane de sticla poti alege?

Aceste paravane de sticla pot inlocui cu succes o cabina de dus: asadar, in locul cabinelor de dus, poti recurge la un paravan de sticla. Poti alege sa iti montezi acest paravan in loc de cabina de dus sau chiar peste vana. Se gasesc modele standard de astfel de paravane, dar ai posibilitatea de a opta pentru modele realizate la comanda, in functie de dimensiunea dorita pentru baia ta.

Astfel de paravane de sticla pot fi montate chiar daca ai ales o o cada sau o vana: rolul acestor paravane este destul de important deoarece protejeaza baia de apa in exces. Odata ce optezi pentru montarea paravanului peste vana, poti dispune de modele de pravane fixe sau mobile. Indiferent de cat mica sau cat de mare este baia ta, niste experti in domeniu iti pot oferi produsele de care ai nevoie personalizand in acest fel spatiul tau.

Ai posibilitatea de a recurge la aceste paravane de sticla si pentru toalete sau dusurile la comun: un plus de intimitate si de efect poate fi asigurat mai usor decat poti crede. Modelele de sticla pentru care poti opta sunt sticla clara sau transparenta sau sticla sablata: in alegerea pe care intentionezi sa o faci, sa tii cont de luminozitatea si intimitatea pe care o vrei.

Este de preferat sa optezi pentru sticla securizata ca tip de sticla pentru aceste paravane de sticla: avantajele sunt destul de numeroase. Se remarca prin rezistenta si durabilitate si in acelasi timp, nu este o sticla care necesita intretinere speciala. Alegand un paravan de sticla, poti sa ajungi sa faci economie de spatiu si sa schimbi aspectul unei bai.

Cine iti poate furniza paravane de sticla?

Si tu poti dispune de paravane de sticla multumita celor de la Imperial Glass! Comercializand o larga paleta de produse din sticla securizata, Imperial Glass si-a creat un renume pe piata de profil. Astfel, firma ofera si servicii de securizare, laminare, sablare, slefuire a sticlei pentru toti cei care isi doresc finisari si prelucrari de cea mai buna calitate. Orice solicitare venita din partea unui client este tratata cu maxim de profesionalism si promptitudine: Imperial Glass isi doreste ca prin produsele si serviciile sale, sa fie pe placul clientilor sai!

Paravane de sticla de la Imperial Glass – si produsele pe care ti le doresti vor prinde contur!