produse canah

Canah este un producator roman de produse naturale  pe baza de canepa. Scopul primordial al Canah este de a pune la dispozitia oamenilor produse naturale ce din canepa, care au doar efecte pozitive asupra sanatatii. La Canah canepa este prelucrata astfel incat toate vitaminele si substantele active sa ramana prezente si sa ajunga in organismul dumneavoastra.

Primele produse Canah au aparut in 2007 si din acel moment Canah a avut grija sa extraga tot cei mai bun din semintele de canepa.

Asortimentul de produse Canah este relativ mic, insa in acele cateva produse Canah veti gasi o concentratie maxima de substante active care vor contribui la intarirea sistemului imunitar.

Tipuri de produse Canah:

 1. Ciocolata cu seminte de canepa;
 2. Batoane ecologice cu seminte de canepa certificate ecologic;
 3. Fibre din seminte de canepa Naturale sau Certificate ecologic;
 4. Lotiune cu ulei de canepa pentru o piele sanataosa;
 5. Faina din seminte de canepa Naturala sau Certificata ecologic;
 6. Pudra proteica din seminte de canepa Naturala sau Certificata ecologic;
 7. Capsule 1565 mg cu ulei de canepa Ceritificat ecologic;
 8. Seminte decorticate de canepa Naturale sau Certificate Ecologic;
 9. Ulei din seminte de canepa presat la rece Natural sau Certificat Ecologic;
 10. Ulei natural de canepa presat la rece cu chili, usturoi sau busuioc;
 11. Pachet Canah Detox – propus de Carmen Bruma;
 12. Pachet Canah Detox & Slim – propus de Carmen Bruma.

Informatii privind unele produse Canah:

 • Lotiune cu ulei de canepa pentru o piele sanataosa

Acest produs Canah contine extract de galbenele, ulei de canepa, unt de Shea si zinc. Toate aceste ingrediente sunt foarte benefice pentru pielea sensibila oferindu-i aportul necesar de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 3.

 • Fibre din seminte de canepa Naturale sau Certificate ecologic

Acest produs Canah este recomandat pentru o usoara detoxifiere.
Se recomanda o cura de cel mult 7 zile daca doriti o detoxifiere usoara sau o cura de cel mult 21 zile pentru o detoxifiere profunda. Fibrele din seminte de canepa au proprietatea de a curata colonul de toxine.

 • Pudra proteica din seminte de canepa Naturala sau Certificata ecologic

Acest produs Canah contine proteina de origine vegetala. In acest produs veti gasi toti cei 8 aminoacizi esentiali care lipsesc in organismul uman. Se recomanda a introduce in alimenatatia zilnica a vegetarienilor si a sportivilor. Zilnic se vor lua cate 2-4 linguri pe zi cu miere sau cu fructele care va plac.

 • Ulei din seminte de canepa presat la rece Natural sau Certificat Ecologic

Acest produs Canah este presat la rece si are o culoare de verde intens. Contine raportul ideal de acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, care aduc doare beneficii organismului in intregime. Aceste ingrediente sunt necesare pentru dezvoltarea si cresterea normala a copiilor, de aceea cu incredere puteti introduce uleiul din seminte de canepa in alimentatia zilnica a copiilor.

Nu ezitati sa introduce in alimentatia dumneavoastra produsele Canah de la Pronapic pe baza de canepa. Astfel veti spori gradul de sanatate al organismului dumneavoastra.