Cauti inspre vanzare motopompe noi, calitate superioara, branduri renumite, la un pret bun de achizitie? AgroMall.ro este magazinul online de unde poti cumpara motopompa ideala pentru afacerea ta, pentru constructii, agricultura, irigatii sau drenarea canalelor industriale.

Ce sunt motopompe?

Motopompe sunt agregate ce au la baza un motor, in primul rand, si o pompa, de aici si denumirea de motopompe, aceste 2 elemente fiind montate pe un sasiu comun.

Unde se intrebuinteaza motopompele? Amintim de gradini, fie ca este vorba despre un surplus de apa sau de un deficit de apa. Deci, cu ajutorul unei motopompe poti scapa de surplusul de apa din gradina ta si previi astfel inundatiile sau iti poti iriga gradina pentru a-ti spori productia sau pentru umplerea de bazine.

In functie de ce criterii se alege o motopompa? Daca ai nevoie de ea pentru irigatii din bazine, dintr-un rau sau un rezervor, iti poti cumpara o electropompa. In cazul in care nu ai acces la energia electrica poti sa apelezi la un generator electric si ai rezolvat problema. De asemenea, mai exista si motopompe cu motor termic si motopompe submersibile pentru cazurile in care apa de care vrei sa scapi provine din panza freatica.

De unde pot cumpara motopompe?

Ai nevoie de motopompe? In acest caz apeleaza la unul dintre cei mai seriosi distribuitori de astfel de echipamente, apeleaza la AgroMall.ro. Vorbim despre un magazin online ce este administrat de catre compania Recold Tools din Popesti-Leordeni si care comercializeaza de multa vreme pe tot teritoriul Romaniei echipamente destinate constructiilor sau agriculturii.

Printre categoriile de motopompe pe care le poti achizitiona de la AgroMall.ro se numara si:

  1. Motopompe pentru apa curata. Alimentarea cu apa potabila direct din fantani, rauri sau lacuri, irigarea culturilor, umplerea bazinelor si a rezervoarelor de apa, desecarea piscinelor si a bazinelor, spalarea vitelor, spalarea grajdurilor si a utilajelor agricole, stingerea incendiilor, pentru toate acestea se intrebuinteaza motopompele. AgroMall.ro iti propune branduri renumite, calitate si diversitate;
  2. Motopompe pentru apa murdara. Stager sau Honda semneaza aceste motopompe care necesita o calitate de exceptie pentru a-si duce treaba la bun sfarsit. Se utilizeaza in acele operatiuni si aplicatii ce implica vehicularea apei murdare sau transvazarea acesteia. Vorbim despre evacuarea apelor menajere, a celor reziduale, pentru drenarea canalelor industriale sau pentru lucrarile de canalizare. AgroMall.ro iti propune foarte multe modele in functie de bugetul si necesitatile tale, cu garantie si, adesea, chiar si cu livrare gratuita;
  3. Motopompe pentru irigatii. Terenurile arabile avand dimensiuni foarte mari au nevoie fara doar si poate de irigatii. Cumpara motopompe de la AgroMall.ro si te vei bucura pe langa calitate si de eficienta si timp scurt de irigare fara efort din partea ta. Motompompele se afla sub semnatura marcii Anadolu, pot fi electrice sau manuale, au puteri diferite in functie de modelul pe care-l alegi, pot functiona pe combustibil Diesel. Intrebuintarea lor este industriala si pot avea inaltimi de pompare foarte mari cuprinse intre 40 si 75 m. Au intre 12 si 24 de luni de garantie si poti fi achizitionate si de catre persoanele juridice, si de catre cele fizice.