Femeile din ziua de astazi pun accent tot mai mult pe frumusete si pe felul in care arata. Nu ar trebuie sa ne mai mire ca vedem tot mai multe saloane de infrumusetare si centre in care femeile merg sa se rasfete, sa se relaxeze si sa aiba grija de ele prin diverse tratamente. Printre cele mai cautate saloane se numara cele de manichiura-pedichiura in cadrul carora se poate opta pentru unghii cu geluri UV. Daca si dumneavoastra lucrati in acest domeniu si folositi geluri UV, puteti sa le procurati prin intermediul firmei Sergal Nails.

Ce produse sunt incluse in oferta firmei Sergal Nails de la care puteti cumpara si geluri UV?

Daca sunteti in cautarea unor geluri UV de inalta calitate, pe care sa le folositi la salonul unde lucrati, puteti sa contati pe oferta variata si bogata a magazinului Sergal Nails. Acesta va mai ofera pe langa geluri UV si aparate de stampilat unghii, geluri de unghii. pensule, diverse modele de ornamente, pile profesionale, uleiuri pentru cuticule, strassuri, sterilizatoare, tatuaje pentru unghii etc. Toate produsele sunt de foarte buna calitate, au preturi extrem de avantajoase si provin de la firme serioase si cunoscute la nivel international.

Vreti sa stiti mai multe despre geluri UV? Iata cateva informatii utile

Aceste geluri UV reprezinta anumite materiale profesionale care se folosesc pentru infrumusetarea unghiei si schimbarea aspectului acesteia, prin aplicarea lor atat pe sabloane, cat si pe tipsuri. Exista geluri UV care au o vascozitate subtire, medie si vascoasa. Puteti opta de asemenea, pentru geluri UV albe, transparente sau color. Clientele dumneavoastra pot alege geluri UV mate, stralucitoare sau sidefate. Sergal Nails va ofera sansa de a cumpara geluri UV produse in Statele Unite, Olanda sau Franta, la diverse cantitati: 15, 30, 40 sau chiar 50 de grame. Cu toate ca aceste geluri UV sunt de inalta calitate, preturile la care sunt comercializate de Sergal Nails sunt foarte convenabile, pentru toate bugetele. Astfel incat, daca dispuneti de un buget mai limitat, nu este cazul sa renuntati sa va practicati job-uL, deoarece Sergal Nails va vine in ajutor.

Doriti sa ii contactati pe reprezentantii magazinului Sergal Nails pentru a comanda geluri UV sau pentru a solicita anumite informatii?

In cazul in care oferta propusa de aceasta firma vi se pare atractiva, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa plasati comanda dumneavoastra online, pe site-ul sergal.ro. De asemenea, daca locuiti in Oradea sau va aflati in vizita in acest oras, puteti merge la unul din cele doua magazine ale firmei: unul este situat pe Calea Republicii, nr 47, in timp ce celalalt, se afla situat pe strada Piata Creanga, nr 1. Pentru a lua legatura cu reprezentantii magazinului, aveti la dispozitie mai multe numere de telefon, o adresa de e-mail sau puteti completa formularul disponibil online. Alegeti sa deveniti client al firmei Sergal, pentru a va putea bucura de geluri UV de ultima generatie, avand o calitate deosebita, cu ajutorul carora clientele dumnevoastra vor fi foarte multumite si vor reveni la dumneavoastra si cu alte ocazii.

Anunțuri