Natura salbatica, neatinsa sa om, are un farmec aparte. Tocmai de aceea Romania e o tara care fascineaza atat de mult strainii: exista zone in care omul nu si-a facut simtita prezenta aproape deloc. E vorba de acele locuri aproape neatinse de civilizatie care pot fi considerate un adevarat paradis terestru. Si nu doar strainii le cauta, ci si romanii. Nu intamplator unii dintre noi cauta plaje pustii cand merg la mare, sau vor sa vada de aproape un camp cu flori.

Ne place natura si in orase. In zilele in care vremea ne permite, mergem in parcuri si ne bucuram de culoarea ierbii, de mirosul copacilor infloriti si de cantecul pasarelelor. Daca locuim la casa ne place sa ne ingrijim curtea si sa ne amenajam in ea o mica gradina.

Nimic nu e mai placut decat sa privesti o suprafata cu iarba deasa, verde si sa simti acel miros inconfundabil pe care il emana dupa ce tocmai a fost tunsa. Iti vine sa te descalti si sa te plimbi descult pe iarba cu miros proaspat.

Atunci cand locuiesc la curte, unii oameni aleg sa o acopere partial cu pavaj. Altii prefera sa planteze multe flori colorate. Altii cred ca o curte poate sa arate cu adevarat bine doar daca e acoperita de gazon. Daca vrei si tu ca in curtea ta sa fie un covor matasos de iarba, comanda rulouri de gazon de la Euro Glia.

Rulouri de gazon pentru cei care nu vor beton in curte

Iti place ideea de a avea spatiul din jurul casei acoperit de o iarba deasa, perfect tunsa si foarte ingrijita. Cumperi samanta de gazon, citesti toate instructiunile de intretinere a lui, le respecti intocmai si astepti rezultatul. Si iarba creste, dar rezultatul nu e nici pe departe pe masura asteptarilor. In locul covorului verde pe care ti-l doreai au rasarit ici-colo cateva smocuri de iarba. In rest, pamant si nimic altceva. Se pare deci ca nu samanta de gazon e cea care te poate ajuta sa obtii curtea verde pe care ti-o doresti. Cea mai buna alegere pentru tine e sa comanzi rulouri de gazon de la Euro Glia.

Euro Glia e o companie din judetul Salaj care produce si comercializeaza rulouri de gazon. Fondata in anul 2004, firma realizeaza si proiectari si amenajari de spatii verzi, intretineri de spatii verzi deja amenajate, amenajari de peluze cu gazon, sisteme de irigatii automatizate si plantari de flori ornamentale.

Insamantare de rulouri de gazon

Echipa Euro Glia e formata dintr-un arhitect peisagist, un specialist in sisteme de irigatii, un inginer peisagist si muncitori peisagisti. Toti membrii echipei sunt specialisti cu experienta care iti pot oferi consiliere in ceea ce priveste amenajarea unui spatiu verde, de orice natura ar fi el: curte interioara, teren de fotbal, teren de golf, parc si asa mai departe.

Pe partea de samanta de iarba si plante ornamentale compania colaboreaza cu firme din Germania, Olanda si Ungaria.

Reclame