consultanta in afaceri

Consultanta in afaceri oferita de expertiinostrii are ca scop suportul acordat in dezvoltarea proiectelor importante pentru clientii nostrii , a cresterii si dezvoltarii asistate asupra acestora .

Dintre serviciile de consultanta in afaceri oferite recunoastem ca fiind excelente si recomandam consultantaprivind granturile  , pentru fondurile  nationale si europene care se fac in toate Statele Uniunii Europene , activitatea de evaluare a tehnologiilor , a brevetelor si a licentelor, consultant achizitionarea lor precum si realizarea de studii si consultant UE pentru clienti ca ministere, autoritati locale, agentii si asociatii.

Deasemenea avem pentru clientii nostrii servicii de Due Diligence , consultanta in ceea ce privesc fuziunile si achizitiile precum si pentru restructurarea financiara, pentru infiintarea de firme si intocmirea de planuri de afaceri , consultant suport pentru obtinerea finantarilor bancare ,pentru managementul proiectelor si al activitatilor de marketing , suport tehnic in intocmirea documentaiilor pentru licitatii, etc.

Consultanta financiara in management ca si principiuisi propune optimizarea resurselor clientilor , atat din mediul privat cat si public si imbunatatirea eficientei porceselor .

Din serviciile oferite de consultantii nostrii sunt de mentionat selectia si apoi integrarea si trainingul resurselor umane , facute in conformitate cu cerintelespecifice activitatilor economice ale solicitantului.

Un consultant profesionist , prin experienta lui reuseste sa faca distinctii clare intre concuziile , rezultate in urma unei analize , concluzii care trebuie sa fie obiective , sa aiba la baza fapte verificate anterior  cu atentie sisa fie logice si recomandari care sunt subiective dar se bazeaza pe pregatirea exceptionala si experienta mare consultantilor

Dintre avantajele oferite si aduse pe piata de consultanta financiara de catre TPA Horwath regasiti cu usurinta :

  • informatiile complete privind porgramele de finantare ;
  • executia evaluarii eligibilitatii ideilor de proiecte a clientului nostru ;
  • consultanta in tot ce tine de elaborarea documentatiilor privind finantarile ;
  • consultant in procesul de implementare al proiectelor finantate .

Alegerea profesionistilor din cadrul firmei TPA Horwath va poate face realizabil planul de afaceri , fac ca timpul alocat elementelor birocratice sa fie din ce in ce mai mic si utilizat in folosul afacerii dumneavoastra.

Si nu doar indeplinirea la cote maxime de performanta a planului tau de afaceri este obiectivul nostru ci chiar si intomirea lui in cazul proiectelor tale , cu toata documentatia necesara, suport in relatia cu bancile daca ai in vedere solicitarea de credite pentru proiectele tale si tot suportul necesar in perioada de implementare a proiectelor si obiectivelor tale.

Va puteti baza pe faptul ca impreuna cu consultantii nostrii financiari luati cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastra , aveti o evidenta contabila corecta si non-stop , aveti servicii profesioniste de contabilitate si raportare de cea mai buna calitate , toate astea ducand la cresterea afacerii dumneavoastra .

Evoluezi impreuna cu noi !

Profitul tau creste progresiv prin implicarea consultantilor nostri financiari ,deoarece noi ajutam orice client sa ajunga la maximizarea profitului , la cresterea valorii oricarei firme decide sa beneficieze de consultanta financiara cea mai buna de pe piata , cea oferita de TPA Horwath.

Reclame