Te muti si ai nevoie de o companiei care sa te ajute sa-ti muti mobila, si nu stii la cine sa apelezi? Professional Movers este solutia perfecta! Echipa specializata in domeniu din cadrul companie Professional Movers, vine in ajutorul tau oferindu-ti serviciul mutari mobila atat in Bucuresti cat si in alte zone ale tarii, chiar si in afara granitelor. Compania este specializata in relocari de sedii de firme si relocari de domiciliu, precum: transport mobila si bunuri personale, activitati pe care le desfasoara atat pe plan local ( Bucuresti) cat si pe plan national si international.

Detinad o exeperienta destul de mare pe piata de profil, Professional Movers vine in intampinarea clientilor interesati cu solutii complete, de la A la Z ( transport mobila, imachetare, dezasamblare/ asamblare mobilier, etc), in tot ceea ce tine de o activitate de relocare. Compania trasporta mobila si piese de mobilier mari sau mai mici, precum si altele accesorii, si anume: electrocasnice, birouri sau bunuri de uz personal. Serviciile puse la dispozitie, se adreseaza atat personelor fizice cat si celor juridice, acestea fiind prestate in toata tara, exact la adresa dorita. Asadar, daca te muti in Bucuresti sau in afara Bucurestiului, echipa Professional Movers te va ajuta sa-ti muti mobila in cele mai sigure conditii. Specialistii care se vor ocupa de mutarea mobilei tale, au in dotare toate ustensile necesare pentru demontarea si transportul acesteia.

Serviciul mutari mobila, oferite de Professional Movers la cele mai avantajoase preturi si in cele mai sigure conditii!

Odata ajunsa la destinatie, echipa de specialisti ai companiei Professional Movers se va ocupa de demontarea mobilei tale, aceasta urmand a fi reasamblata in locatie dorita de tine. Mobila va fi incarcata in masini speciale cu o greutate cuprinsa intre 3,5 tone si 7,5 tone ori chiar in tiruru sau camioane. Ajunsa in locatie dorita, echipa companiei iti va remonta mobila . Daca vei alege sa apelezi la Professional Movers pentru mutari mobila, vei avea parte de servicii complete la cele mai atragatoare preturi.

Daca vrei sa apelezi la serviciul mutari mobila de la Professional Movers, acceseaza pagina web www.professionalmovers.ro si programeaza-te. In cel mult 2 ore, personalul calificat si cu exeperienta din cadrul companiei Professional Movers, se va pregati cu tot ceea ce este nevoie pentru a ajunge la locuinta ta si pentru a se apuca de treaba. La cerere, clientii poti opta pentru unul sau mai multe camioane pentru mutari mobila, in functie de numarul de piese de mobilier care doresc a fi mutate.

Pentru mutari mobila, apeleaza cu incredere la Professional Movers!

Plata pentru mutarea mobilei, se stabileste in funtie de tipul acesteia ( daca mobila este mare sau mai mica, dar si de dificultatea trasportului). In functie de solicitarile clientului, trebuie aleasa o ruta cat mai rapida, astfel ca mutarea mobilei sa nu dureze mai mult decat termenul asupra caruia s-a cazut de acord.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza site-ul http://www.professionalmovers.ro si vei beneficia de servicii performante de mutari mobila, precum si alte tipuri de servicii in domeniu. Poti contacta si reprezentantii – 0735 280 723. Acestia vor raspunde cu promptitudine si in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Foarte important! Professional Movers iti sta la dispozitie 24 de ore din 24!