Orice companie de transport trebuie sa asigure masinilor proprii echipamente performante. Acestea trebuie sa fie capabile sa monitorizeze anumite valori rezultate in urma drumurilor pe care autoturismele le efectueaza. Daca esti in cautarea unor tahografe digitale de buna calitate, atunci ar trebui sa iei legatura cu cei de la Fomco Prodimpex.

Informatii utile despre Fomco Prodimpex si oferta lor de tahografe digitale

Este vorba de o companie specializata in comercializarea dispozitivelor ce apartin de domeniul tahografelor. Oferta companiei este bogata si cuprinde diferite modele de tahografe digitale, analogice, modulare si o multime de accesorii si piese de schimb. Toate acestea sunt fabricate de companii renumite si sunt distribuite de Fomco Prodimpex la preturi avantajoase. Fiind considerata o companie complexa, Fomco Prodimpex asigura si servicii de instalare, verificare si chiar reparare in cazul in care un produs nu mai functioneaza corespunzator.

Tahografele digitale pot functiona la 12V sau 24V, sau la ambele valori de tensiune. Sunt echipamente fiabile ce functioneaza conform celor mai inalte standarde si au la baza o tehnologie moderna, de ultima ora. Fomco Prodimpex comercializeaza si piese de schimb pentru produsele prezentate.

Toate produsele din oferta beneficiaza de perioada de garantie. In cazul in care un echipament prezinta probleme in functionare, Fomco Prodimpex poate solutiona problema intr-un timp foarte scurt.

De ce sa comanzi tahografe digitale de la Fomco Prodimpex?

Tahografele digitale au rolul de a citi informatia din cutia de viteza, respectiv din computerul de bord al masinii. Informatia obtinuta este transmisa digital la tahograf. Incepand cu anul 2007, instalarea unor tahografe digitale la bordul masinilor detinute de firmele de transport si nu numai, a devenit obligatorie. Aceste dispozitive au rolul de a inregistra informatii legate de viteza cu care masina se deplaseaza, timpul petrecut pe drum si cel in care soferul stationeaza. Tahografele sunt compatibile cu orice model de masina si au o durata mare de viata. Fomco Prodimpex distribuie si aparatele speciale care descarca datele inregistrate de tahografe.

Firmele de transport sunt obligate sa monteze tahografe la bordul masinilor pe care le detin. Aceste dispozitive vor inregistra cu exactitate viteza cu care autoturismul se deplaseaza, dar si daca autoturismul se afla in miscare sau stationeaza. In functie de preferinte poti opta pentru tahografe analogice, electronice sau digitale. Daca te orientezi spre modelul digital afla ca acesta are posibilitatea sa memoreze o cantitate mai mare de date.

Tahometrele pot fi privite si ca dispozitive utile in trafic, datorita informatiilor pe care le monitorizeaza. Dispozitivele distribuite de Fomco Prodimpex au un consum redus de energie, permit o viteza mare de descarcare si sunt omologate in Uniunea Europeana.

Colaboreaza cu o companie responsabila care sa-ti asigure produse fiabile comercializate al cel mai bun raport calitate-pret. Pentru a te informa despre oferta completa promovata de companie intra pe pagina online FomcoService.ro. Pentru comenzi suna la numarul de telefon 0265.326.043, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 16:30. Alege tahografe digitale viabile, fabricate de producatori renumiti. Orice produs comandat va fi expediat in timp scurt in cele mai bune conditii.

Reclame