tabla pentru acoperis

Un acoperis din tabla de tip tigla are o durata de viata mare, de peste 50 de ani. Tabla pentru acoperis de tip tigla este din otel zincat la cald si inclusa si protejata de un sistem multistrat care se afla pe ambele parti. Tigla astfel obtinuta din tabla este neteda si se curata usor prin ploaie care il face mereu sa arata ca nou si deasemenea se comporta foarte bine la solicitarile mecanice adica nu se sparge si nu crapa. Montajul tiglei din tabla pentru acoperis se face usor deoarece tigla are dimensiuni mari, in panouri de aproximativ 4 m si deasemenea are greutatea mica si sunt rigide. In momentul cumparararii , aceasta se gasesc impreuna cu alte accesorii standardizate sau se pot cumpara pe comanda cu elemente de tinichigerie  cu suruburi de fixare si profile de etansare , cu folie anticondens dar si cu alte componente. Toate aceste componente si accesorii au o calitate foarte buna si asta faciliteaza o acoperire rapida si eficienta, toate in conditii maxime de securitate.

S-a dezvoltat in ultimii ani o gama speciala de produse care au fiecare un rol important in functionarea si rezistenta acoperisului. Deasemenea, parazapezile de pe acoperisul din tabla daca sunt instalate vor impiedica alunecarea zapezii , va proteja jghiaburile si caile de acces precum si trotuarele care se afla langa cladirile pe care sunt instalate parazapezi.

Tiglele metalice confectionate din tabla pentru acoperis sunt la momentul actual una din cele mai bune solutii pentru un acoperis rezistent la capriciile vremii. Ele se gasesc in comert, inclusiv prin magazine si comenzi online intr-un numar mare de nuante si culori fiind toate in varianta de acoperire din poliester. Acoperisul din tigle metalice se gaseste atat in nunate multe si diferite de culori dar si in varianta lucioasa ori in cea mata , aceasta fiind solutia cea mai buna de acoperire de pe piata de specialitate. Din tabla care este oarecum materia prima pentru tigla se pot face si jgheaburi sau burlane metalice impreuna cu accesoriile pentru acoperis.

Dintre avantajele tablei pentru acoperis de tipul tiglei metalice sunt de mentionat cel putin cateva :

  • Aspectul estetic este deosebit ;
  • Tabla are rezistenta la coroziune , o rezistenta mare ;
  • Durata de viata a tablei si implicit a tiglei este mare, ajungand pana la peste 30 de ani ;
  • Manipularea tablei se face foarte usor datorita dimensiunilor destul de mari dar si a greutatii mici ;
  • Montarea tablei se poate face usor si rapid .

Aici gasiti spre comercializare dar si info despre masuratori acoperis, tabla faltuita, tigla metalica, invelitorile din beton, membrane bituminoase , tigla ceramica , tabla plana dublu faltuita dar si multe altele.

Deasemenea , firma ofera consiliere si consultanta pentru acoperisuri , consultanta privind implementarea de proiecte , informatii privind decopertarea acoperisurilor vechi si alte servicii si produse oferite de specialistii firmei.

La toate produsele si serviciile recomandate de firma Acopero se poate apela cu cea mai mare incredere.

Reclame