Cu o exeperienta de peste 20 ani pe piata de profil, compania Mopeka Impex, producator detergenti de inalta calitate, vine in intampinarea clientilor cu produse de curatenie calitative si la preturi atractive. Produsele destinate curateniei, sunt fabricate in conformitate cu normele legislative in vigoare.

Asadar, daca esti in cautarea unui producator detergenti pentru uzul casnic si nu numai, Mopeka Impex este solutia ideala. Compania puse la dispozitia celor interesati o gama variata de produse adaptate cerintelor si necesitatilor fiecarui client, precum: sapunuri lichide sidefate si nesidefate, dezinfectante, detergenti,produse detartrante,produse de curatare auto, sapun lichid cu glicerina, sapun cu efect dezinfectant,detergenti pentru suprafete melaminate,detergenti industriali, detergenti pentru suprafete tari,ignifuganti, toate acestea avand o putere mare de acoperire si curatare.

Alegand Mopeka Impex, producator detergenti, vei beneficia de toate avantajele produselor de curatenie si preturi atractive!

Daca vrei ca orice colt din casa ta sa straluceasca de curatenie, este nevoie sa folosesti detergenti de calitate pentru spalarea hainelor, a vaselor, a covoarelor, a pardoselii, a perdelelor, etc. Vei observa cand te vei plimba prin supermarketu-ri  ca oferta este foarte variata pentru produsele de curatenie, insa nu toate aceste produse iti vor oferi rezultatul dorit, in plus si costurile acestora nefiind deloc mic.

Detergentii obisnuiti contin substante nocive, care ne pot prova reactii adverse in caz ca sunt inhalate, precum alergii. In schim, detergentii din cadrul firmei Mopeka Impex sunt ecologici si nu contin agenti chimici, nepunandu-ne sanatatea in pericol.

Daca  optezi sa folosesti produse de o calitate superioara prin intermediul companiei Mopeka Impex – producator detergenti, vei beneficia de un raport calitate – pret foarte avantajos si de avantajele pe care aceste produse le detin.

Toate produsele de curatenie fabricate de catre Mopeka Impex sunt ecologice, fiind foarte atent verificate de catre specialistii in domeniu.  Obiectivul cel mai important al companiei este cresterea calitatii, in functie de nevoile si necesitatiile clientilor.

In compozitia produselor se regasesc substante precum: alchilarene, arene si amine.

Gama variata de detergenti, pusa la dipozitia celor interesati de catre Mopeka Impex- producator detergeti!

Produsele Mopeka Impexproducator detergenti sunt ambalate in recipiente ce pot avea diferite marimi:

  • 1L/ 5L , destinate persoanelor care folosesc detergenti pentru uzul casnic
  • recipiente de 20 L, ideale pentru cei care detin o afacere in domeniul curateniei

Compania Mopeka Impex-producator detergeti,  a participat pe diferite tematici, alaturi de institute de cercetare renumite precum: I.C.P.T. – Campina, Centru de Cercetare pentru Materiale Macromoleculare si Membrane – Bucuresti, Centrul National de Epidemiologie Budapesta – Ungaria, ICECON S.A. – Bucuresti, ICERP – Ploiesti, I.N.L. – Bucuresti, I.S.P. – Bucuresti (Comisia Nationala pentru Proced. Biocide), I.S.P. „Prof. Dr. Iuliu Moldovan” – Cluj-Napoca.

Dand dovada de profesionalism,seriozitate si promptitudine, Mopeka Impex este clasificata in topul firmelor din domeniu si de pe piata de profil. Reprezentantii companiei iti vor acorda consultanta si sprijin in alegerea produselor corespunzatoare nevoilor tale raspunzand mereu in cel mai scurt timp posibil oricarei neclaritati pe care o ai.

Despre informatii suplimentare asupra produselor de curatenie sau comenzi, acceseaza pagina web www.mopeka.ro sau contacteaza reprezentantii – 0748 110 818/ 0740 422 601.

Iti doresti o casa care sa straluceasca de curatenie? Mopeka Impex iti vine in ajutor!

Reclame