Daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere tevi sudate longitudinal, de inalta calitate si la preturi avantajoase, apeleaza cu incredere la Valro Trade! Cu o exeperienta de peste 10 ani in domeniu, compania este specializata in comertul cu tevi din otel fara sudura, tevi sudate elicoidal si tevi sudate longitudinal.  Aceste produse metalurgice se pot utiliza intr-o serie larga de domenii, precum: industria energetica, nucleara, petrol, gaze, industria constructoare de masini, etc.

In cadrul companiei Valro Trade, vei gasi o gama variata de tevi sudate longitudinal negre si zincate, destinate in special sectorului de constructii, dar si tevi sudate longitudinal patrate si rectangulare.

Tevi sudate longitudinal de inalta calitate si la preturi atragatoare gasesti doar la Valro Trade!

Tevile sudate longitudinal sunt folosite pentru transportul fluidelor si a gazelor nonagresive. Teava de instalatii este testata la presiune. Aceste tevi sunt destinate pentru realizarea retelelor de transport a apei calde sau reci potabile, instalatiilor de incalzire si de transport a agentului termic cu presiune maxima de 50 bar dar si pentru realizarea instalatiilor tehnologice.

Valro Trade pune la dispozitia clintilor, pe langa tevi sudate longitudinal, si tevi din otel fara sudura, utilizate la presiune, tevi din otel fara sudura laminate la cald, tevi din otel sudate elicoidal si tabla.

Aceste tevi sudate longitudinal, sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde, din otel de cea mai buna calitate. Produsele se gasesc in stocul companiei, in diferite dimensiuni si modele: tevi sudate longitudinal, negre si zincate pentru instalatii, tevi din otel sudate longitudinal pentru constructii, profile cave ( tevi din otel patrate) si profile cave ( tevi din otel rectangulare).

Teava sudata longitudinal patrata si rectangulara are o arie larga de intrebuintare, incepand de la uzul general gospodaresc, pana la cel civil, industrial, etc. Cu ajutorul acesteia se pot realiza porti, garduri, rame, rafturi, cadre, parti masini utilaje, hale,  si constructii metalice.

Tevile zincate au avantajul unei rezistente marite la agentii corozivi.

De unde poti achizitiona tevi sudate longitudinal?

Daca esti interesat de achizitionarea unor tevi sudate longitudinal, la preturi avantajoase, apeleaza cu incredere la Valro Trade.

Produsele comercializate se fac remarcate prin calitate si preturi excelente.

Produsele comercializate de catre companie, sunt realizate in conformitate cu standardele nationale STAS.  De ce sa apelezi la Valro Trade? Pentru ca pune la dispozitia tuturor clientilor produse de inalta calitate, onorarea comenzilor se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, preturi avantajoase si o gama variata de produse. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele de care vei beneficia daca alegi Valro Trade.

Compania este dotata cu spatii de depozitare acoperite dar si deschise, mijloace de transport, un sistem informatic de ultima generatie, echipamente de prelucrare-retezare, poduri rulante ce deservesc toate depozitele, etc.

Pentru informatii suplimentare despre produse sau comenzi, acceseaza pagina web www.valrotrade.ro sau contacteaza reprezentantii – 0745 575 213/ 0728 575 213. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Pentru tevi sudate longitudinal, Valro Trade iti vine in ajutor!

Reclame