Transporturi speciale se refera la transporturile agabaritice, adica marfurile care au un tonaj mult prea mare depasind astfel gabaritul standard impus pentru transportul de marfa, fie ca este vorba despre un transport pe drumurile patriei, fie ca vorbim despre un transport international. Astfel ca, pentru transporturi speciale, este nevoie si de o echipa speciala avand logistica necesara pentru a efectua un astfel de transport in cele mai bune conditii.

Pentru transporturi speciale ai nevoie de o echipa ultracalificata

Transporturi speciale, transporturi agabaritice sau transporturi grele necesita, in primul rand, o logistica exceptionala, o coordonare atenta, dar si o echipa ultracalificata cu foarte multi ani de experienta in spate astfel incat indiferent de greutatile intampinate pe drum sa poata face fata cu brio provocarilor.

Intreaga flota a unei astfel de companii ce se ocupa cu transporturi speciale trebuie sa respecte normele europene in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator, sa fie un transport asigurat, sa satisfaca si cele mai exigente cerinte si sa raspunda chiar si celor mai complexe posibilitati de a efectua un transport.

Esti curios sa afli cine este aceasta echipa ultracalificata? Este vorba despre BC Trans din Craiova care efectueaza transporturi speciale si pe rute nationale, dar si pe rute internationale. Toate elementele supradimensionate vor fi transportate dintr-o localitate in alta cu maxima atentie, sunt ridicate si instalate la destinatie cu maxim de profesionalism si pricepere.

De ce sa apelezi la transporturi speciale de la BC Trans? Deoarece toti soferii companiei sunt atestati pentru transporturi  speciale si agabaritice. Asta in primul rand. Insa trebuie sa amintim si faptul ca au o experienta de foarte multi ani la volanul  TIR-urilor, cunosc foarte bine traseele din tara si din strainatate si in caz de probleme pot interveni prompt si eficient. Cunoscand traseul, marfa ta va ajunge la destinatie mult mai repede, conditiile de transport fiind excelente indiferent de starea vremii sau de cea a carosabilului.

Pe langa toate acestea, BC Trans isi insoteste transporturile speciale cu masini de insotire respectand legea in domeniu. Se recurge si la Politie in caz de nevoie, iar ancorarea cu lanturi   si intinzatoare speciale pentru acest gen de transport este de baza.

 

 

Ce fel de transporturi speciale efectueaza BC Trans?

BC Trans se ocupa cu transporturi speciale de mai bine de 16 ani timp in care si-a oferit serviciile tuturor celor care au avut nevoie de un transport in perfecta siguranta:

  1. Transporta marfuri din industria siderurgica;
  2. Instalatii necesare constructiilor;
  3. Marfuri din industria chimica;
  4. Tractoare si excavatoare;
  5. Grinzi de beton si buldozere;
  6. Echipamente navale;
  7. Rezervoare;
  8. Instalatii eoliene;
  9. Utilaje agricole;
  10. Marfuri periculoase carora li se acorda o atentie cu totul si cu totul deosebita – gaze si lichide inflamabile, substante si obiecte explozibile, desensibilizate solide, substante autoreactive, substante radioactive, infectioase si toxice, peroxizi organici sau substante care odata intrate in contact cu apa degaja gaze inflamabile.

Aceste transporturi speciale, in tara sau in strainatate, necesita si o logistica pe masura, insa BC Trans da dovada de profesionalism maxim in orice situatie, are vointa si face fata oricaror obstacole si nu dezamageste niciodata asteptarile clientilor!