Deschide-ti propriul atelier auto! Este o idee de afacere care intotdeauna iti va aduce profit. Bineinteles, conteaza atat calificarea angajatilor, cat si calitatea pieselor folosite. Daca prima parte iti revine tie, adica selectarea mecanicilor, de a doua parte se ocupa magazinul online Pieseautoshop. Comanda de aici cate piese auto vrei! In oferta vei gasi absolut tot ce iti trebuie!

Piese auto – oferta completa

Ti s-a intamplat si tie, cu siguranta, macar o data pana acum, sa ai nevoie de un cauciuc nou, sa schimbi anvelopele, sa cumperi o baterie noua s.a.m.d. Intotdeauna ai mers la service si, in schimbul serviciului prestat, ai achitat foarte multi bani. Ce-ai zice sa te lansezi in afaceri si sa-ti deschizi propriul service? Astfel nu vei mai astepta la atelierele de prin oras, vei putea sa furnizezi servicii la preturi acceptabile si, bineinteles, vei scoate profit. Pentru a-ti fideliza clientii, dar si pentru a atrage altii, ai nevoie de piese auto originale, de cea mai buna calitate. Comanda-le din magazinul online Pieseautoshop.

Aici vei gasi o gama completa, produsele fiind puse pe categorii. Astfel, cand vei cauta ceva, ca sa nu pierzi timp pretios, nu trebuie decat sa setezi: masina, marca, modelul, anul, combustibilul, motorul si caroseria. Dupa aceea vei ajunge exact la produsul pe care il cauti.

In oferta se gasesc: lubrifianti auto, accesorii, jante, anvelope, acumulatori, elemente caroserie, ambreiaj/planetare, piese racire/climatizare, geamuri/curatare, filtre, piese motor s.a.m.d. La cerere, poti avea piese auto originale sau aftermarket pentru orice model auto si marca de pe piata.

Informatii necesare despre piese auto

Ori de cate ori ai nevoie, acceseaza magazinul online Pieseautoshop! Iata de ce:

– gasesti o gama completa de piese auto. Asadar, nu e necesar sa pierzi timp prin oras, in cautarea lucrurilor de care ai nevoie. Cu doar cateva clickuri, de la serviciu sau din intimitatea locuintei, ti le poti comanda din magazinul Pieseautoshop;

– produsele corespund cerintelor si necesitatilor oricarui client. Poate vrei sa cumperi piese auto pentru un Fiat 500 C ori pentru un Ssangyong Korando. Daca pana acum le gaseai mai greu, de-acum le poti avea in doar cateva minute;

– colaborarea cu acest magazin este avantajoasa din toate punctele de vedere;

– raportul calitate-pret este optim in cazul tuturor pieselor;

– iti este garantata utilizarea indelungata a produselor etc.

Comanda piese auto din magazinul online Pieseautoshop! Vei primi coletul la adresa mentionata, indiferent ca locuiesti in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava sau Cluj. Cu alte cuvinte, intr-un timp rapid ti se va livra pachetul oriunde in tara. Acest lucru este asigurat de faptul ca Pieseautoshop are cea mai mare retea de reprezentanti locali din Romania.

In plus, poti beneficia si de diverse oferte la piese auto, uleiuri sau acumulatori, precum si de promotii.

Ai nevoie de piese auto? Cumpara-le din magazinul online Pieseautoshop! Daca nu stii sigur ce anume sa alegi, ia legatura cu reprezentantii acestuia. Ei iti vor oferi solutia optima, personalizata in functie de conditiile tale.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Posada, nr. 75, Sector 5

Telefon: 0768.883.222, 0768.885.222, 0768.887.222

Reclame