Iti doresti ca locuinta ta sa fie amenajata cu usi de interior elegante si rezistente? Doresti ca aspectul si calitatea sa fie pe primul plan? Usi Porta pot fi cea mai buna alternativa pentru tine, deoarece te ajuta sa-ti pui valoarea casei tale in evidenta.

Usi de interior Porta Doors, se numara printe cele mai vandute si apreciate prduse dintr-o gama larga de modele disponibile pe piata, la un raport pret-calitate accesibil fiecarui client.

In functie de alegerea clientilor acestea pot si cu finisaj sintetic sau din furnir natural, in diverse nuante elegante de maro si visiniu, dar si cu finisaje albe. Aceste modele se realizeaza in functie de comanda dorita si pot fi “pline”, cu un finisaj si un design simplu, sau “decupate”, cu diverse elemente ca de exemplu: un geam transparent, sau un geam mat. Daca alegi usi de interior Porta Doors, impreuna cu produsul principal, vei primi si toate accesoriile necesare montarii acestuia: balamale, clanta, broasca etc.

Daca doresti ca usile de interior sa fie simple, poti alege varianta clasica, sau daca iti doresti un design futuristic avem pentru tine si varianta de usi cu deschidere glisanta. Porta Design Invest, iti pune la dispozitie numeroase optiuni de executie si finisare pentru a-ti realiza un model personalizat si original, atat din punct de vedere estetic cat si functional sau practic.

Compania Porta Design Invest se ocupa cu executarea si comercializarea de usi Porta de interior si nu numai. Pe langa acestea, poti opta si pentru o alta gama de produse Porta Design Invest, cum ar fi usi Porta tehnice. Dintr-o alta gama diversa de produse acestea sunt dedicate in special spatiilor de lucru precum: fabrici, spatii industriele, parcari, sali de sport, laboratoare, centre medicale, mall-uri, benzinarii si altele. Aceasta gama de usi Porta tehnice de la Porta Design Invest are in vedere toate produsele fabricate conform unor standarde inalte si pentru care se asigura garantie. In functie de destinatia de uz a fiecareia, usile apartin seriilor diferite de productie, fiecare avand caracteristici functionale si o componenta diferita. Asadar puteti opta pentru usi tehnice din materiale neferoase, cu rezistenta ridicata la apa, modele zincate cu proprietati de antifrictiune.

Usi Porta rezistente la foc

Usile rezistente la foc, sunt comercializate si recomandate de Porta Design Invest pentru spatii ca: ateliere de lucru cu usi de acces, parcari la subsol, depozite, spatii comerciale, aeroporturi. Aceste usi Porta rezistente la foc sunt disponibile atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul incaperilor. Pot fi executate cu inchidere automata si sticla cu proprietati speciale, mata sau transparenta ca element de design. Produsele sunt fabricate din otel galvanizat si astfel prezinta o durabilitate mare, clientul beneficiaza si de garantie si de libertatea de a alege in functie de nevoile tehnice pentru care urmeaza a fi montate.

Pentru rezistenta, siguranta si eleganta, alege usi Porta Design Invest, iar noi iti vom asigura un produs si un montaj exact ca la carte, cu ajotorul specialistilor din echipa proprie.

Reclame