Fiecare roman arunca aproximativ 400 kg gunoi in fiecare an. Este vorba despre deseurile menajere si ne situam sub media Uniunii Europene, insa partea proasta o reprezinta faptul ca doar 1% dintre aceste deseuri sunt reciclate. Nici in ceea ce priveste incinerarea deseurilor nu stam mai bine, ponderea este aproape de zero.

Pana in anul 2020 Romania va trebui sa recicleze deseurile in proportie de 50%. Oare vom reusi? Cu un pic de bunavointa, dar si cu echipamentele potrivite, de la statii de transfer deseuri pana la utilajele de balotat, tara noastra nu va mai fi codasa Europei.

Statii de transfer deseuri ne scapa de impactul negativ al deseurilor asupra mediului

Daca respecti natura si legea te respecti pe tine insuti! Iar urmand firul acestei idei este imposibil sa nu realizezi cat este de importanta colectarea selectiva a deseurilor, transportul lor si, in cele din urma, reciclarea.

De ce ar trebui ca noi, oamenii, sa fim mai atenti cu deseurile? Deoarece acestea polueaza totul in jur, pamantul, apa, aerul, afecteaza sanatatea plantelor, animalelor, a oamenilor si genereaza boli dintre cele mai periculoase precum alergiile, astmul sau cancerul. Sa luam exemplul deseurilor electrice. Acestea contin substante toxice si metale grele. Cum sa nu te imbolnavesti de la ele?

Un alt aspect negativ al deseurilor il reprezinta spatiile mari si locurile deschise unde sunt depozitate. In acest mod se blocheaza suprafetele de teren respective ce ar putea fi utilizate in alte scopuri mult mai productive. In acelasi timp este pusa in pericol calitatea vietii, afecteaza negativ peisajul si constituie zone deosebit de periculoase pentru sanatatea publica.

Tocmai de aceea este importanta colectarea selectiva si transportul deseurilor cu ajutorul statiilor de transfer deseuri, pentru ca in cele din urma acestea sa fie reciclate si reutilizate.

Statii de transfer deseuri in acord cu standardele Uniunii Europene

Pentru ca atunci cand vine vorba despre deseuri ai nevoie de un personal calificat, dar si de statii de transfer deseuri pentru ca totul sa se desfasoare ca la carte, opteaza intotdeauna pentru calitate, opteaza pentru Eko Linea!

EkoLinea iti propune statii de transfer deseuri de top apartinand unor marci recunoscute in Europa. Colaborarea cu producatori renumiti, importul si comercializarea in toata tara de statii de transfer deseuri face ca EkoLinea sa fie parenerul potrivit pentru tine si pentru toti cei care au inteles ca viitorul inseamna si reciclare inteligenta.

Colectarea deseurilor de la populatie sau de la diferiti agenti economici se face in perfecta siguranta cu ajutorul statiilor de transfer de la EkoLinea. Aceste statii sunt robuste si compacte, iar pe langa transfer te ajuta si cu sortarea deseurilor, un pas esential care are ca scop final reciclarea si reutilizarea lor.

Statiile de transfer deseuri de la EkoLinea, diverse modele, in functie de nevoile tale, sunt echipamente performante ce-ti vor usura munca si te vor ajuta sa lupti activ pentru sanatatea si curatenia mediului inconjurator si, implicit, pentru sanatatea romanilor si a oamenilor de pretutindeni.

Astfel ca, daca esti interesat sa respecti mediul, sa colectezi selectiv deseurile si sa le transporti adecvat catre punctele de sortare si reciclare, Eko Linea iti sta la dispozitie cu statii de transfer si sortare deseuri.

Reclame