De cele mai multe ori ambalajul face diferenta, iar clientii inclina spre produsele care au un ambalaj mai interesant. Pentru a-ti promova produsele pune accentul si pe ambalajul pe care il folosesti. Colaboreaza cu o companie puternica ce produce ambalaje carton si nu numai, intr-o mare varietate de modele si culori.

Unde gasesc o companie care comercializeaza ambalaje carton?

AB Calipac este o companie preocupata de frumos care considera ca un ambalaj elegant va oferi mai mult succes produselor distribuite pe piata de specialitate. Accentul se pune pe calitatea materialelor folosite, iar acest lucru a permis companiei sa se dezvolte frumos si sa se plasez pe un loc fruntas in randul firmelor de specialitate. Gama de produse este variata si cuprinde cutii pentru ciocolata, cutii pentru patiserie, cutii de cozonac, tavite, cutii cadou carton tare, plasute de cadou, cutii de prezentare, etc. In general se gasesc cutii de diferite marimi, insa se pot realiza si pe comanda in functie de preferintele clientului.

Nevoia de a ambala produsele cat mai bine si mai estetic a dus la dezvoltarea companiei. In general afacerea promovata de AB Calipac a fost gandita pentru sectorul alimentar unde necesitatea de diversitate era atat de mare. Cutiile de bomboane sau prajituri toate difera prin forma. Apoi compania s-a extins si spre alte domenii de specialitate cum ar fi domeniul farmaceutic, vestimentar si nu numai.

Aceste ambalaje carton se gasesc intr-o multime de forme si pot avea diferite culori. Sunt practice si rezistente fiind fabricate din materiale de buna calitate, mai exact carton duplex. Verifica catalogul detinut de AB Calipac pentru a alege modelul de cutie care te avantajeaza cel mai bine. Preturile sunt accesibile, iar calitatea este incontestabila.

Ai nevoie de ambalaje carton? Apeleaza la AB Calipac

Modelele de ambalaje carton variaza foarte mult. Pot fi simple sau cu etaj, pot avea sau nu fereastra, acelasi lucru este valabil si cu panglica. Totul se realizeaza in functie de necesitatile clientului. In plus compania asigura si produse personalizate realizate prin procedee specifice. AB Calipac detine o paleta impresionanta de culori din care poti sa alegi. Poti sa combini si sa asortezi dupa bunul plac. La final ambalajele vor arata exact asa cum ti-ai dorit. Investeste in ambalaj pentru a-ti promova corect produsele.

Un ambalaj nu are numai rol estetic, el trebuie sa asigure integritatea produselor atat in timpul transportului cat si in timpul depozitarii. Un ambalaj rezistent va proteja produsele, iar acestea nu se vor deteriora. Acesta este si motivul pentru care AB Calipac foloseste carton duplex. Acesta beneficiaza de o rezistenta considerabila si nu tinde sa se deterioreze.

Pentru a-ti promova corect marfa axeaza-te pe ambalaje carton de buna calitate. Produsele vor sta mai bine si nu se vor deteriora in timpul transportului. Alege sa colaborezi cu AB Calipac si te vei bucura de o afacere reusita. Pentru a contacta compania trimite un email la adresa contact@abcalipac.ro sau suna la numarul de telefon 0723.280.353. Comenzile vor fi onorate in timp util. Alege ambalaje carton cu un design unic, frumos colorate si corect implementate.

Anunțuri