Doriti sa va aniversati ziua, sa luati masa cu prietenii sau chiar sa va uniti destinele intr-un cadru pitoresc si beneficiind de servicii de calitate? Vreti sa sarbatoriti un eveniment special din viata dumneavoastra si va ganditi la un restaurant de prestigiu, unde invitatii sa se simta cat mai bine? Alegeti cu incredere restaurantul din Predeal, Hanul Domnitorilor.

Restaurantul din Predeal, Hanul Domnitorilor, seriozitate si calitate

Restaurantul din Predeal, Hanul Domnitorilor isi intampina clientii intr-un cadru medieval, special, in care istoria romanilor este expusa intr-un mod original prin intermediul obiectelor regasite aici: arme de lupta, portrete ale domnitorilor romani. Mobilierul regasit aici este unul care se imbina perfect cu decorul acestui restaurant din Predeal. Veti remarca simplitatea si eleganta acestuia. Personalul acestui restaurant din Predeal este unul foarte bine pregatit, amabil si respectuos. Veti fi tratat cu seriozitate, iar bucatele alese de dumneavoastra vor fi aduse la masa in cel mai scurt timp posibil, gratie mesterilor bucatari cu o vasta experienta in domeniu.

De ce sa alegeti acest restaurant din Predeal?

Indiferent de ocazia pentru care alegeti sa veniti la acest restaurant din Predeal, veti concluziona ca s-a meritat si va veti dori sa reveniti cat de curand. Acest restaurant din Predeal, are avantajul de a fi localizat exact in centrul acestuia, pe DN1. Meniul pus la dispozitia clientilor este unul extrem de bogat, bazandu-se pe 300 de optiuni, din bucataria traditionala romaneasca. Bucatarii acestui restaurant din Predeal ofera cele mai bune mancaruri, din ingrediente alese si de cea mai buna calitate, la preturi accesebile.

Specific traditional romanesc si ambient unic numai la acest restaurant din Predeal

Daca doriti sa va impresionati invitatii cu un local unic si avand un ambient intim si placut, cea mai buna solutie este sa ii aduceti la Predeal si sa ii duceti la Hanul Domnitorilor. Surpriza ar fi cu atat mai placuta, daca invitatii dumneavoastra sunt straini; pentru ei ar reprezenta o adevarata lectie de istorie, sa ia masa intr-un restaurant cu specific romanesc si prin intermediul caruia pot afla lucruri importante din istoria noastra de sute de ani. De asemenea, nu trebuie sa omiteti cadrul natural unde este localizat acest restaurant- o superba zona de munte, cu paduri de conifere, cu aer proaspat si curat. Hanul Domnitorilor, acest restaurant din Predeal ofera posibilitatea degustarii si savurarii de mancaruri traditionale din toate zonele tarii, care se realizeaza dupa retete vechi, pastrate in mare taina.

Alegeti cu incredere Hanul Domnitorilor, pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra

Bunul gust, eleganta si sobrietatea salii acestui restaurant din Predeal ii vor impresiona cu siguranta pe toti cei care vor alege sa ia masa sau sa bea o cafea aici. Preturile mancarurilor sunt accesibile si avantajoase pentru toti clientii. Chiar daca sunteti doar in trecere prin Predeal, se merita sa faceti un popas la Hanul Domnitorilor. Va veti satura cu mancarurile comandate aici si va veti face noi prieteni. Prin intermediul acest restaurant din Predeal, puteti manca bucate alese, intr-un cadru placut si serviti de un personal calificat si amabil, pregatiti sa faca fata cerintelor dumnevoastra exigente.