Arhitectii si designerii de interioare au hotarat: sticla vopsita este vedeta sezonului. Este vorba despre placarile cu sticla, o alternativa tot mai populara in randul celor pasionati de frumos, armonie si confort. Gratie nobletei aparte si a aspectului rafinat, sticla reuseste sa inlocuiasca cu brio alte materiale precum faianta si gresia.

Pe scurt, in ceea ce priveste amenajarile interioare, faianta este de domeniul trecutului!

Placarile cu sticla vopsita sunt in trend, sunt chic, originale si pot crea o amenajare 100% personalizata! In plus, sunt extrem de versatile. Mai exact, sticla vopsita poate fi utilizata in bucatarii, in bai dar si in zonele in care eleganta este cuvant de ordine (Sali de conferinte, Sali de receptie, spatii de birouri, etc.).

Sticla vopsita impresioneaza prin culoare (orice culoare!) dar si printr-o estetica inspirata din revistele de specialitate! Amenajarile cu sticla vopsita sunt ultra-moderne si se preteaza oricaror stiluri arhitecturale si de decor (clasic, vintage, minimalist, art-nouveau, etc.).

Sticla vopsita de la A la Z si pentru toate tipurile de amenajare gasesti in oferta Vitrax, companie specializata in furnizarea de produse din sticla, la preturi avantajoase.

Vitrax iti pune la dispozitie sticla vopsita pentru amenajari exclusiviste.

Sticla vopsita-Un detaliu ultra-modern, un detaliu in voga!

Oricine isi doreste un camin amenajat dupa cele mai noi tendinte in domeniu, fara sa investeasca sume mari de bani. Afla ca acest lucru este posibil si la indemana oricui. Trebuie sa ai inspiratie si accesul la materiale in voga.

Printre cele mai populare materiale folosite in amenajarile interioare se numara si sticla. Si nu orice fel de sticla, ci una colorata, vesela si usor de adaptat spatiilor rezidentiale: sticla vopsita.

De ce sticla vopsita?

Sticla vopsita asigura un design unic, 100% personalizat, 100% de efect! Poti opta pentru panourile din sticla vopsita intr-o singura culoare, sau pentru panouri din sticla vopsita in culori excentrice, spectaculoase, imprimate digital cu diverse desene sau imagini multicolore.

Dincolo de aspectul impecabil, sticla vopsita asigura si alte avantaje. De pilda, panourile din sticla vopsita sunt extrem de usor de intretinut (se spala simplu, praful se poate inlatura cu ajutorului unei carpe), nu se pateaza, nu se decoloreaza, sunt rezistente la socuri termice si mecanice, etc.

Cu alte cuvinte, chiar daca are un aspect fragil, sticla vopsita isi pastreaza aspectul intact zeci de ani, astfel ca intreaga familie se poate bucura de amenajari exclusiviste, o lunga perioada de timp.

Vitrax-As in sticla vopsita

Fie ca esti un profesionist in domeniul amenajarilor interioare, fie un novice aflat in cautarea celor mai bune solutii de amenajare, Vitrax vine in intampinarea ta cu o gama completa de sticla vopsita, la preturi excelente!

Usurinta in instalare, durata mare de viata si aspectul de inalta clasa, se numara printre cele mai importante caracteristici ale produselor Vitrax. Sticla vopsita este disponibila in numeroase culori (simple, excentrice, vibrante, etc.) si au grosimi variate (4, 6, 8, 10 mm) in functie de amenajare. Pentru o rezistenta fara cusur la spargere, sticla vopsita poate fi securizata.

Vitrax furnizeaza sticla vopsita pentru placari cu sticla in bai, bucatarii, spatii intens circulate, restaurante, centre comerciale, showroom-uri, hoteluri, birouri, etc.

Comanda sticla vopsita de pe www.vitrax.ro. Echipa Vitrax asigura inclusiv servicii de consiliere in alegerea produselor.

Reclame