Solutia la indemana pentru recunoasterea numerele de inmatriculare ale masinilor dintr-o parcare sau o zona intens circulata consta in softul Metrici, oferit de compania Badas Business. Daca administrati o firma mai mica sau mai mare, care ofera angajatilor si clientilor locuri de parcare, spre exemplu, el constituie un ajutor de nadejde. Luati legatura cu reprezentantii Badas Business si achizitionati-l.

Informatii utile despre Metrici, din oferta Badas Business

Metrici este un software creat special pentru monitorizarea video si recunoasterea numerelor de inmatriculare ale tuturor masinilor. In cazul in care administrati o unitate comerciala, o firma sau o parcare privata, el va este de mare ajutor. Spre deosebire de multe alte produse care se gasesc pe piata, poate fi manevrat cu usurinta si ofera satisfactie totala.

De ce sa cumparati softul Metrici? Printre altele, intrucat are eficienta garantata, e simplu de implementat si nu are pret mare.

Cui ii este adresat produsul? Tuturor celor care lucreaza in domeniul managementului si supravegherii drumurilor publice, dar si celor care supravegheaza parcarile. Tocmai datorita acestor lucruri, Metrici poate fi utilizat pentru rezolvarea unor situatii mai delicate, asa cum sunt tamponarile, acrosarile, distrugerile voite de masini sau chiar accidentele rutiere.

Cine poate achizitiona softul Metrici? Oferta este foarte avantajoasa pentru: restaurante, unitati hoteliere, institutii private si publice, parcari, centre comerciale, unitatile care monitorizeaza traficul intens din anumite zone.

Cum functioneaza? Pentru a da randament, el este integrat in sistemul de supraveghere video, fiind compatibil cu diverse tipuri de camere video. Dupa instalare si activare, incepe efectiv sa inregistreze si sa recunoasca placutele video din raza de actiune cu care e prevazut. La cerere, poate oferi informatii cu privire la un anumit numar de inmatriculare, la locul si ora unde se afla acesta s.a.m.d.

Avantaje utilizare Metrici

Daca inca nu v-am convins sa achizitionati si dumneavoastra software-ul Metrici, va prezentam acum cateva avantaje:

– se previn posibilele furturi de masini sau de bunuri din masini;

– tamponarile si accidentele de tot felul se solutioneaza mult mai repede intrucat Metrici ofera dovezi incontestabile cu privire la vinovatia sau nevinovatia celor implicati;

– se realizeaza o identificare mult mai usoara a masinilor suspecte, astfel ca personalul nu mai trebuie sa mearga pe teren;

– se face o supraveghere ca la carte atat a parcarilor, cat si a zonelor intens circulate;

– placutele auto sunt recunoscute oricand, si dimineata devreme, si noaptea tarziu;

– inregistrarile sunt efectuate indiferent de ora si de conditiile meteorologice.

De asemenea, trebuie spus ca software-ul Metrici se instaleaza rapid, in maxim jumatate de ora, garanteaza rezultate bune chiar din prima secunda de functionare, iar in functie de cerintele si necesitatile clientilor, poate fi personalizat.

Dotati-va cu Metrici, un software din oferta Badas Business, si nu veti regreta! Dupa cum s-a prezentat mai sus, are numeroase avantaje, functioneaza la parametri optimi si asigura satisfactie totala. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, adresati-va reprezentantilor firmei mentionate. Acestia va vor pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va instala Metrici.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Invatatorului, nr. 52, Sector 4

Telefon: 0216.822.021, 0722.675.309

Reclame