produse apicole

Natura a fost intotdeauna darnica, oferindu-ne plante si produse care sunt benefice pentru sanatatea noastra. Mierea este unul dintre ele. Produse de albine, printr-un proces minutios, aceasta are proprietati care le depasesc pe cele ale multor medicamente. De aceea au aparut produsele apicole, care au rolul de a ne ajuta pe noi, oamenii sa prevenim si sa tratam numeroase afectiuni.

Sanatate oferita de natura

Dar care sunt aceste produse apicole? In primul rand, amintim de laptisorul de marca. Acesta este secretat de albinele de matca, este bogat in proteine, dar si in vitaminele B, C si E. Printre cele mai importante avantaje se numara si reducerea stresului, stimularea sistemului imunitar si combaterea infectiilor. Laptisorul de matca are in componenta si un antibiotic, aseamanator cu penicilina, dar fara efecte secundare. Interesant este faptul ca acesta contine si colagen, care este un element anti-imbatranire. Polenul de albine face si el parte din produsele apicole. Acesta este de culoare aurie, produs de plantele cu flori si apoi cules de albine.  Poate fi folosit împotriva alergiilor, a infecțiilor cronice, a creșterii in volum a prostatei și a deficientelor nutritionale. Mai mult, acesta contine si minerale, vitamine si aminoacizi esentiali corpului uman. Nu poate sa fie realizat in laborator si nu este recomandat bebelusilor. Propolisul este si el un produs al albinelor, care muncesc cu greu s ail stranga din mugurii si coaja copacilor. Acesta ajuta la prevenirea  bacteriilor în organism, ducand astfel la intarirea sistemului nostru imunitar.  În același timp, propolisul susține și ajuta dezvoltarea bacteriilor benefice pentru organism.  El este folosit pentru ameliorarea afecțiunilor pielii, a acneei, a herpesului și chiar a artritei, datorită calităților sale antifungice, antiseptice și antiinflamatorii.

Aurul lichid

Am lasat special la urma cel mai important dintre produsele apicole si anume aurul lichid, mierea cruda. Acesta contine toate mineralele esentiale necesare sustinerii vietii, enzime, vitamine, apa, dar si un antioxidant care ajuta la imbunatatirea functiilor creierului. Mierea naturala nu contine bacteria, nu se altereaza, asigura glucoza si fructoza, care asigura energie organismului. Medicii recomanda ca aeeasta nu sa fie administrata benelusilor deoarece nu au sistemul digestive destul de dezvoltat. Asadar, printre cele mai importante avantaje ale produselor apicole putem amintim: sunt produse naturale cu efecte uimitoare asupra organismului uman. In plus, se administreaza si aplica usor pentru numeroase afectiuni. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta efectelor secundare, deoarece acestea nu exista avand in vedere ca produsele sunt naturale. Costul este unul redus, iar beneficiile sunt numeroase. Apiterapia ar trebui sa devina una dintre cele mai importante ramuri ale medicinei. Faptul ca stramosii nostri foloseau mierea si ca noi inca o utilizam, este o dovada a importantei acesteia.

Asadar, daca sunteti interesati de produse apicole, va recomandam sa accesati site-ul pronapic.ro. Pronapic este un magazine naturist, cu produse de calitate superior la preturi avantajoase.  Acestia reprezinta o firma cu experienta, responsabila de comertul cu produse naturale si ecologice atat in mediul fizic cat si in cel virtual si care a dezvoltat in decursul anilor relatii de colaborare cu numerosi producatori prestigiosi din domeniu. Comanda o puteti face direct pe intern urmand ca in cel mai scurt sa ajunga la destinatie doza de sanatate de care aveti nevoie.