umbrele personalizate

Umbrelele personalizate sunt acele obiecte   care sunt personalizate de catre persoanele care doresc ca un obiect al lor sa devina mai special aplicand pe el un nume, o trasatura, ceva care sa il defineasca pe el sau o alta persoana.

Umbrelele in general protejeaza omul contra ploii, soarelui prea arzator sau chiar fulgilor de zapada. Deci, ele pot fi purtate vara, toamna sau chiar iarna.

Umbrelele pot fi personalizate cu denumirea firmei; pe aceste umbrele se va scrie firma de unde apartin (si acesta se considera ca fiind un fel de umbrela personalizata).

Acest tip de umbrele se pot personaliza la magazinele de cadouri personalizate sau la alte firme.

Pretul unor astfel de umbrele variaza in functie de firma de unde se achizitioneaza   aceste umbrele, de cat de cunoscuta este aceasta firma, daca acea firma este de lux sau nu, din ce materiale sunt realizate acestea. In fine, pretul unor umbrele personalizate poate fi undeva de la 15-20 de lei in sus.

Exista umbrele de dimensiuni mari si medii pentru adulti si umbrele de dimensiuni mici pentru copii.

Umbrelele arata ca un fel de “farfurie zburatoare” cand o deschizi care are insa un buton de deschis si inchis umbrela (de obicei doar un singur buton are).

Umbrelele personalizate sunt de calitate in momentul in care nu se strica si se deterioreaza repede, sunt rezistente si durabile, sunt facute din material bune.

Umbrelele sunt facute din plastic sau dintr-un anumit material mai tare. Cele din plastic se pot rupe mai usor insa sunt destul de rezistente si acestea.

Umbrela este necesara mai ales pe timp de toamna unde exista mai multa ploaie decta in alte anotimpuri   si au ca scop sa acopere corpul oamenilor de picaturile de ploaie pentru ca ei sa nu raceasca si organismul sa le fie afectat intr-o masura sau alta.

Umbrelele se gasesc in magazine in toate culorile si nuantele posibile.

Cu ajutorul umbrelelor se pot face si anumite dansuri sau se faceau inainte. Prin urmare, cu aceste umbrele se poate “juca” ( in opere de teatru, in filme sau chiar si in unele videoclipuri ) si se pot folosi si sub alte forme decat cele cunoscute deja.

Umbrelele personalizate fata de alte cadouri personalizate se pot utiliza si in alte scopuri decat cele stuite deja (dupa cum am scris mai sus) , acesta fiind unul din lucru care le diferentiaza de celelalte.

Umbrelele personalizate difera fata de agendele personalizate prin:

  • umbrelele ajuta si la protejarea omului de ploaie spre deosebire de agende care nu au vreo legatura cu o anumita protectie,
  • forma lor.

Umbrelele personalizate au ca si aspecte pozitive:

  • feresc oamenii de precipitatii prea multe,
  • sunt de dimensiuni mari, ceea ce este un lucru bun pentru a putea ca pe timp de ploaie oamenii sa fie mult mai acoperiti. 

Umbrelele personalizate au ca si dezavantaje:

  • au preturi mari.

Asadar, umbrelele personalizate pot fi niste obiecte care ajuta la ferirea organismului uman de anumite temperaturi sau precipitatii. Ele sunt calitative prin faptul ca sunt rezistente si sunt realizate din material foarte bune calitativ.

Anunțuri