panza pe sasiu

Accesoriul principal al pictorilor amatori si profesionisti, este panza pe sasiu. Acesta este un suport pentru pictura, realizat din panza de bumbac 100 %, intinsa pe sasiu din lemn de brad, bine uscat , usor. In magazinele ProfiArt, veti gasi panza pe sasiu pentru crearea operelor la raport execelent de calitate pret. Lemnul pentru sasiu nu are noduri, iar pentru intinderea panzei se folosesc penele pentru o tensionare corecta.

Panza pe sasiu de la ProfiArt

Pe lemn din brad fara noduri care are o umiditate de 13 %, este capsata o panza pentru pictura in ulei, acrilic, tempera si confectionata din bumbac de 100 %. Producatorul de panza pe sasiu Van Gogh este ProfiArt. Oricine poate alege panza potrivita pentru a crea propria pictura deoarece o panza ideala pentru orice pictura, este intinsa pe un sasiu de dimensiuni care poate varia de la 10 x 10 cm pana la 120 x 150 cm. Preturile la fel sunt accesibile, deoarece comercializarea se face de la 5 lei pana la un pret in jur de 120 lei.

Panza pe sasiu material pentru artisti

Fie esti student , elev sau profesionist in pictura si doresti sa-ti exprimi sentimentele fara indoiala pe langa vopsele si alte cateva ustensile, trebuie sa procurati si panza pe sasiu. Pentru aceasta fie accesati magazinul nostru virtual profiart.ro sau treceti pe la magazinele Art G HobbY Center. Aici veti descoperi o gama larga de produse pentru pictura: culori (acril, acuarela, ulei, tempera ), pensule si seturi de pensule, diluanti, vernisuri, mediumuri, sevalete, panze si accesorii pentru panze, cartoane panzate, blaturi pentru icoane si multe alte accesorii pentru pictura.

Panza pe sasiu de la magazinul pasiunilor tale

Magazine cu atributii pentru artistii in pictura sunt o multime. Comercializarea se face tot mai des in magazinele online, deoarece comoditatea de a cumpara cu un click ii aranjeaza pe multi. Aceasta posibilitate da un avantaj clientilor de a face o alegere corecta pentru a procura un produs calitativ si a compara preturile. ProfiArt va propunei insa in afara de o larga gama de produse in pictura si o consultatie de la specialistii in domeniu pentru a procura o panza pe sasiu ideala pentru toate tehnicile de pictura. Rezistenta si elasticitatea sunt principalele caracteristici ale materialului. Alegand produsele necesare puteti beneficia de un transport gratis la suma mai mare de 300 lei. Comenzile online au prioritate si garanteaza preluarea corecta a datelor de facturare si livrare. Prin intermediul paginii web va propunem la dispozitie o sursa bogata de produse, informatii, imagini de inspiratie creativa si artistica. Produsele pe care le vezi pe site se regasesc si in magazinele noastre Art & Hobby Center. Comenzile plasate pana la ora 15.00 vor fi procesate in ziua respectiva, dupa ora 15.00 in ziua urmatoare. Fiecare bun are un certificat de garantie emis de S.C. PROFIART S.R.L.