Cu totii stim ca foie gras este renumit ca si o delicatesa culinara desavarsita frantuzeasca. Foie gras nu numai ca este un capriciu pe care ni-l satisfacem din cand in cand, ci si foarte sanatos si aduce numeroase beneficii organismului nostru. Fiind foarte bogat in acizi grasi nesaturati, care au rolul de a scadea nivelul de colesterol din organism, dar si cu un gust inconfundabil, foie gras din oferta Euro Indal este capriciul pe care trebuie sa vi-l satisfaceti la anumite intervale de timp.

Euro Indal va ofera foie gras savuros si sanatos!

Lumea in care traim ne ofera, din punct de vedere alimentar, o multime de produse procesate, tratate, carne injectata si legume stropite cu tot felul de substante care dauneaza organismului uman. Insa, daca vrem sa ne pastram sanatatea cu orice pret si sa consumam produse delicioase, cu un aport generos de vitamine, proteine si alte substante nutritive importante, trebuie sa ne indreptam atentia catre produsul denumit foie gras.

Cei dintra dvs. care nu stiu exact ce reprezinta foie gras, acesta este ficat de rata marit in urma unei supraalimentatii a pasarii. Foie gras se obtine in urma “indoparii” ratei cu cat mai multa mancare, intr-un timp foarte scurt (aproximativ 2 saptamani), lucru care duce la marirea ficatului dar si la obtinerea unui gust desavarsit. Asocierea ficatului marit cu un ficat bolnav este total gresita! In gastronomie, foie gras de rata sau de gasca poate fi folosit pentru prepararea mai multor feluri culinare. Acesta este sinonim cu bunul gust si eleganta, si toate restaurantele cu pretentii servesc astfel de preparate cu un gust fin si bogat.

De peste 4500 de ani, foie gras incanta papilele gustative ale tuturor celor care vor sa traiasca sanatos si sa manance bine! Calitatea foie gras depinde si de cerealele cu care este hranita pasarea, insa specialistii Euro Indal stiu exact ceea ce trebuie sa ofere ratelor si gastelor pentru ca ficatul sa fie mai gustos. Acizii grasi nesaturat regasiti in foie gras au proprietati benefice asupra organismului uman, fiind implicati chiar in imbunatatirea calitatii vietii si marirea duratei acesteia. Foie gras de rata are o cantitate ideala de 400-500 de grame, in vreme ce foie gras de gasca atinge pana la 700-800 de grame. Acesta poate fi conservat in vid, la conserva, in borcan, sau in forma proaspata. Euro Indal va ofera foie gras D’Oie clasa A, de Moulard clasa A, de Barbarie clasa A, foie gras de rata feliat si entier, dar si foie gras portionat si de Canard.

Cea mai buna oferta de foie gras numai la Euro Indal

Compania Euro Indal are o oferta foarte buna pentru restaurantele si firmele de catering ce au nevoie de foie gras de rata sau de gasca, dar si delicatese asemanatoare, pentru preparate cu un gust desavarsit. Euro Indal importa numai delicatese de lux, spre a fi folosite in retete alese, iar gama de foie gras este extrem de variata si potrivita preferintelor celor mai exigenti clienti.