Orice parinte asteapta cu emotie si entuziasm sa isi vada copilasul facand primii pasi; pentru asta insa trebuie sa i se ofere celui mic posibilitatea de a descoperi pe cont propriu mobilitatea; trebuie sa capete curajul de a se misca singur, cat mai mult timp posibil, fara a mai depinde de sprijinul unui adult. Pentru ca cel mic sa poata incepe sa mearga, se recomanda ca mai intai sa se foloseasca un premergator. Magazinul a venitbarza.ro vine in sprijinul tuturor parintilor cu mai multe oferte de premergatoare bebelusi de cea mai buna calitate.

Ce produse puteti cumpara de la acest magazin, exceptand premergatoare bebelusi?

Magazinul avenitbarza.ro este cunoscut in randul parintilor, bunicilor si nu numai ca fiind un magazin complex de la care se pot cumpara foarte multe produse necesare pentru dezvoltarea si ingrijirea copiilor. Astfel, de la acest magazin puteti cumpara, pe langa premergatoare bebelusi si carucioare, scaun auto, produse de igiena si sanatate pentru cei mici, hainute, jucarii, produse pentru asigurarea mesei celui mic etc. La capitolul preturi, nu este cazul sa va faceti griji, deoarece aici preturile sunt pentru toate buzunarele, fiind foarte convenabile.

Aveti nevoie de premergatoare bebelusi? Alegeti magazinul A venit barza

Acest magazin va ofera premergatoare bebelusi la preturi avantajoase pentru primii pasi ai bebelusului dumneavoastra. Aceste premergatoare bebelusi sunt concepute pentru a-i oferi celui mic suportul necesar pentru a se putea deplasa pe cont propriu, fara a mai fi nevoie sa fie tinut de un adult. Astfel de premergatoare bebelusi au un spatar inalt si confortabil si sunt foarte atractive pentru acestia. Ele se pot regla in functie de inaltimea celui mic si sunt insotite de diverse accesorii, colorate si captivante pentru copii.  Unele modele de premergatoare bebelusi sunt concepute cu o tavita pentru servit masa. Designul lor este unul atractiv si simplist in acelasi timp; cand nu se folosesc se pot plia si depozita intr-un spatiu ingust.

Comandati premergatoare bebelusi de la magazinul A venit barza si beneficiati de conditii avantajoase de livrare

Acest magazin ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda online produsele dorite, direct de pe site-ul avenitbarza.ro sau prin e-mail sau telefon. Pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 400 de lei, livrarea este gratuita, in orice localitate din tara. Termenul de livrare este de 24 de ore, de la confirmarea comenzii prin telefon sau e-mail. In privinta platii pentru premergatoare bebelusi sau/si alte produse, vi se ofera mai multe posibilitati: prin transfer bancar, ramburs, online cu cardul; dumneavoastra puteti alege care este modalitatea cea mai convenabila.

Cum ii puteti contacta pe cei de la magazin, pentru informatii suplimentare despre premergatoare bebelusi?

Angajatii magazinului asteapta sa fie contactati prin telefon, de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00, prin intermediul adresei de e-mail info@avenitbarza.ro sau pe Skype. De asemenea, puteti merge la sediul magazinului, situat pe strada Mihai Viteazu, nr 6B din Otopeni, judetul Ilfov. Cumparati premergatoare bebelusi de la magazinul A venit barza si veti benificia de produse de inalta calitate de la producatori de incredere.