usi-din-stricla

Usile din sticla  sunt niste  obiecte care se inchid si se deschis. Ele sunt realizate din sticla.  Sticla este un material  dur,   care nu se sparge usor   nu poate fi deformat si este inflexibil.

Aceste usi din sticla se pun de obicei in anumite  institutii bancare,  magazine luxoase,  firme,  clinici private,  birouri.

Sticla este foarte rezistenta si durabila si de aceea este folosita dar de asemenea ofera si o “eleganta” anume  in locurile unde usile din sticla sunt puse. Aceste usi de sticla nu sunt puse oriunde ci in locuri mai “pretentioase” care implica o anumita rigurozitate  si  rafinament.

Usile din sticla se pot pune si in locuintele oamenilor dar mai rar si pot fi de interior sau de exterior. Important este ca ele sa se potriveasca vilei,  institutiei sau  cladirii respective.

O usa de sticla poate costa in jur de 1000 de Ron sau mai mult, depinde de la ce firma sunt cumparate.

De asemenea, sticla are o greutate destul de mare deoarece atunci cand deschizi niste usi din sticla, simti o anumita greutate.

Usile din sticla se vand destul de bine datorita faptului ca sunt destul de multe  banci si cladiri importante in orase si se mai fac inca.

Usile de sticla sunt de calitate, in general. Insa nu toate au aceeasi calitate deoarece depinde de unde sunt achizitionate,  de tipul de sticla utilizat la  realizarea lor, de modul cum se prelucreaza acestea.

Usile de sticla se cumpara din magazine de usi sau din magazine care au si termopane, geamuri si alte obiecte.

Aceste tipuri de usi sunt mai scumpe  decat  cele realizate din lemn sau alte materiale deoarece sticla este mai costisitoare si prin urmare si cheltuielile privind manopera si realizarea usilor sunt mai  multe.

Oricum ar fi, atat usile de sticla cat si cele din alte materiale  au avantajele si dezavantajele lor.  Cele din alte materiale, cum ar lemnul sunt mai des folosite la locuinte la blocuri de exemplu. Insa mai pot fi usi care imbina materiale din lemn si sticla pentru locuinte. Acestea pot avea suprafata din lemn iar  mijlocul sa fie din sticla.

Aceste usi se pun de constructori sau de cei care stiu sa asambleze usi, mobila si tot felul de lucruri.

In orice caz, totul depinde de preferintele oamenilor pentru cum vor sa arate  usile de la casele lor sau de ce fel de usi trebuie sa fie puse in anumite institutii bancare sau cladiri.

Usile din sticla  pot fi de mai multe feluri si anume:

  • usi de sticle securizate,
  • usi de sticla de tip armonica,
  • usi de interior si exterior.

Usile din sticla  au ca si avantaje:

  • nu se deterioreaza repede,
  • nu se strica repede,
  • se curate usor cu ajutorul unor solutii si unor carpe.

Usile din sticla au ca si dezavantaje:

  • sunt scumpe,
  • sunt grele.

Asadar, usile din sticla de la Herra Design se pun in institutii si cladiri mai elegante, mai luxoase care necesita un design mai “altfel”.  Ele sunt realizate din sticla, un materiale foarte bun care  are o garantie si o durabilitate pe multi ani.