In ziua de astazi, o afacere de succes este cea care beneficiaza de o campanie de promovare realizata de specialisti in domeniu. Brandurile puternice trebuie sa fie mereu sustinute de strategii de marketing cat mai bine elaborate. Imaginea companiei si vizualizarea logo-ului sunt aspecte deosebit de importante, astfel luand nastere un nou procedeu: imprimari serigrafice.

Consolideaza imaginea companiei cu imprimari serigrafice

Campaniile de marketing sunt foarte complexe si cuprind o varitetate de politici de strategie, de la panouri, afise, reclame la tv sau radio, reclame pe autobuze, in presa sau in alte medii care se apropie cat mai mult de publicul tinta. Un alt canal important al promovarii este reprezentat de campaniile online ce au un impact puternic in aceasta era a internetului. Toate aceste mijloace sunt foarte importante pentru a cladi si a intretine imaginea unei companii.

Prin imprimari serigrafice se asigura o identitate vizibila pentru un serviciu sau produs. Un produs astfel promovat este retinut foarte usor si, un aspect deosebit de important pentru afacerea respectiva, este faptul ca persoanele care vor avea nevoie de un produs sau un serviciu dintr-un anumit domeniu isi vor aminti mereu numele furizorului pe care l-au vazut atat de des. De exemplu, o modalitate foarte eficienta de a-ti face cunoscute serviciile companiei consta in a imprima logo-ul firmei pe salopetele muncitorilor. Astfel, persoanele care vor trece zi de zi pe langa muncitorii din aceasta companie vor retine domeniul in care lucreaza si ca pot apela aici atunci cand au nevoie de serviciile respective.

Alege imprimari serigrafice daca iti doresti sa promovezi inteligent un anumit serviciu sau produs sau sa faci cat mai cunoscut numele companiei pe care o detii. Folosind aceasra metoda vei obtine un succes garantat.

Gipsi Impex Com – specialisti in imprimari serigrafice

Sa te prmovezi eficient nu este chiar atat de greu. Opteaza pentru imprimari serigrafice pentru sepci, tricouri, salopete echipamente de protectie, veste, umbrele si toti clientii vor vedea o firma profesionista cu angajati specialisti intr-un anumit domeniu. Imprimarea serigrafica poate fi utilizata si alte suprafete decat cele textile, precum agende, calendare, hartie autocolanta, carti de vizita sau produse din plastic precum pixuri, suporturi de birou pentru carti de vizita sau creioane si multe altele. De asemeni, imprimari serigrafice se pot realiza si pe materiale ceramice (cani) sau metalice (pe cani termoizolante).

Gipsi Impex Com este o companie specializata in personalizarea obiectelor promotionale, utilizand in acest scop o serie variata de procedee specifice. Infiintata la inceputul anilor ’90, aceasta companie a acumulat peste 2 decenii de experienta in domeniul publicitar si, in prezent, ocupa unul dintre primele 10 locuiri din topul companiilor ce activeaza pe aceasta piata de specialitate. Lasa specialistii de la Gipsi Impex Com de aici sa se ocupe de imprimari serigrafice de calitate si compania pe care o detii se va bucura de succesul spre care aspiri. Nimic nu mai este atat de dificili cand ai in spate o echipa de specialisti gata sa lucreze pentru a-ti indeplini proiectele personale.

Anunțuri