Seminee pe lemne moderne sunt ideale pentru amenajarile interioare deosebite imprimand mult bun gust si eleganta oricarei locuinte. Au forme originale, dimensiuni si culori variate, iar caracteristica lor principala o reprezinta simplitatea. Insa, dupa cum bine zice englezul, “less is more” si nici ca se putea o alegere mai potrivita pentru un sistem de incalzire. Fiind si adevarate piese de design si decor interior se potrivesc de minune locuintelor contemporane si se remarca atat prin siguranta cat si prin eficienta.

De unde cumpar seminee pe lemne moderne?

O locuinta moderna are nevoie de seminee pe lemne moderne pentru ca potrivirea din punct de vedere estetic sa fie perfecta. Intr-o multime de modele si finisaje gasesti astfel de seminee exact pe gustul tau, ideale pentru locuinta ta, la Stelcotech din Bucuresti.

Stelcotech iti asigura, in primul rand, consultanta de specialitate astfel incat, indiferent de proiectul pe care-l ai in plan cu privire la realizarea unui semineu modern pe lemne, acesta sa se poata infaptui. Echipa de specialisti face fata oricarei cerinte deoarece are multi ani de experienta in domeniu si a acumulat multa pricepere si cunoastere.

De ce lemn pentru seminee moderne de la Stelcotech? Deoarece este vorba despre un combustibil solid ecologic ce nu polueaza mediul inconjurator si care poarta semnatura Arcadia, sau cel putin marea majoritate dintre ele, Arcadia fiind un brand de renume international. Stelcotech este unic reprezentant Arcadia in Romania, iar prin intermediul acestei companii poti achizitiona acum nu numai produse de un design impecabil, dar si o calitate de exceptie.

Avantaje seminee pe lemne moderne de la Stelcotech

De ce sa cumperi si tu seminee pe lemne moderne de la Stelcotech? Este foarte simplu, deoarece:

 • Au un design flexibil, inovator si adaptabil foarte usor;
 • Au la baza tehnologie moderna fiind concepute intr-o maniera prietenoasa cu mediul;
 • Functioneaza pe lemne, un material ecologic care nu polueaza mediul inconjurator;
 • Instalatiile de evacuare a gazelor cat si cele de aprovizionare de combustibil lipsesc adesea sau sunt foarte discrete;
 • Designul este original;
 • Se monteaza cu usurinta oriunde;
 • Emana cantitati reduse de fum;
 • Randamentul este sporit datorita materialelor pe care aceste seminee le au in compozitie;
 • Focarul acestui gen de seminee sunt modern realizate cu ajutorul tehnologiei de ulima generatie, au dimensiuni si forme diferite;
 • Usa focarului este relevabila si se deschide foarte usor, astfel incat contactul cu focul se face foarte simplu;
 • Pentru finisaje se foloseste marmura, calcarul, granitul, inoxul, lemnul, metalul si alte combinatii reusite din toate punctele de vedere si ofera stil, rafinament si eleganta oricarui model de semineu modern pe lemne;
 • Ofera cadura controlat si sigur, confort si viziune oricarei locuinte.

Seminee pe lemne moderne de la Stelcotech din Bucuresti sunt mai mult decat elemente de incalzire ale unei locuinte, sunt adevarata arta, piese de decor care imprima putin din personalitatea ta locuintei, bun gust si confort, eleganta si frumusete pana in cele mai mici detalii. In simplitatea lor, semineele moderne sunt spectaculoase si merita efortul investitiei!