prelungire-durata-de-functionare

In momentul in care firma in care lucrati a fost infiintata, este posibil ca acest lucru sa fi fost realizat pe o anumita perioada de timp determinata, in ceea ce priveste actele legale de functionare. Daca ati constatat ca aceasta perioada se apropie de termenul limita, este bine sa incepeti din timp demersurile in ceea ce priveste prelungire durata de functionare.

De ce aveti nevoie pentru o prelungire durata de functionare?

In primul rand, nu incepeti aceste demersuri pe cont propriu  pentru prelungire durata de functionare si alegeti o firma specializata care sa va ajute in obtinerea tuturor documentelor necesare prelungirii in timp util. Preturile pentru astfel de servicii sunt mai mult decat accesibile si in schimb, scapati de stres si de o alergatura dintr-o parte in alta a orasului pentru a obtine fiecare act de care veti avea nevoie, asadar, economisiti si mult timp pe care il puteti investi mai eficient. Daca sunteti in cautarea sfaturilor unor speialisti, incercati cu incredere www.expertadvisor.ro pentru a fi ghidat de oameni cu experienta in demersurile legale ce urmeaza de aici incolo.

O data ce ati ales firma care sa va ajute, ei va vor indruma catre obtinerea tuturor documentelor de care aveti nevoie pentru prelungirea datii de functionare, insa pentru a stii de ce anume aveti nevoie, vom enumera in continuare: copii dupa cartile de identitate ale asociatilor si cele ale administratorilor, o copie dupa ultimul act constitutiv si o copie dupa certificatul de inmatriculare ( CUI denunimirea pe scurt, pe care o veti gasi in diverse alte locuri). Aceste documente sunt necesare sa fie procurate de dumneavoastra in calitate de angajat al societatii respective, iar restul de documente, vor intra in grija firmei pe care o alegeti sa va consilieze in acest proces. De ce altceva mai aveti nevoie in vederea prelungirii datii de functionare: Act Aditional, Decizia Asociatului Unic, Hotararea Adunarii Generale etc.

ATENTIE! Ce este bine de stiut inainte de prelungire durata de functionare!

In primul rand, este musai sa fiti constient ca tot acest proces de prelungire durata de functionare trebuie initiat inainte de expirarea datii stabilite initial, pentru a evita astfel orice problema legala. In cazul in care contractul initial expira inainte de a apuca sa initiati demersurile pentru prelungirea acestuia, drept consecinte societatea poate fi declarata inactiva de catre tribunal si, in cel mai rau caz, ar putea sa fie chiar dizolvata. Cel mai sigur este sa incepeti demersurile oficiale cu mult timp inainte de expirarea datii de functionare. Luati in considerare ca procesul are mai multe etape. In prima etapa depuneti dosarul la Registrul Comertului si va dura intre 5 si 7 zile pentru a primi aprobare. Ulterior se asteapta publicarea in Monitorul Oficial a deciziei de prelungire durata functionare si poate dura aproximativ 45 de zile.

Acum ca ati luat la cunostinta de ce anume aveti nevoie si care sunt consecintele legale in cazul in care nu realizati cele necesare la timp, va indemnam sa apelati la o echipa de specialisti pentru a va asigura ca functionati legal.

Anunțuri