Te-ai gandit vreodata sa optezi pentru usi antifoc astfel incat orice risc sa fie anihilat intr-o proportie destul de mare? Ai aflat ca cei de la Madra Construct Max ocupa si de comericalizarea si montarea de astfel de usi pentru orice client? Daca nu stiai, este timpul sa discuti mai multe cu ei si sa te interesezi pentru a sti ce trebuie facut cand vrei sa faci o astfel de achizitie.

Madra Construct Max vinde usi antifoc, dar si alte modele metalice pe care este bine sa le ai in vedere. Preturile sunt mai mult decat avantajoase, iar calitate este de necontestat. Pentru alte detalii suplimentare, poti chiar acum sa le accesezi site-ul de prezentare sau sa ii contactezi prin intermediul telefonului pe cei de la Madra Construct Max.

Ce sunt usi antifoc?

Se recurge la usi antifoc in momentul in care se doreste o sporire a gradului de protectie acolo unde exista risc de incendiu si de extindere a sa. Cei de la Madra Construct Max iti propun usi antifoc in conformitate cu directivele europene in domeniu, dar si servicii de montaj pentru a avea parte de solutii complete.

Ai la dispozitie atat usi de foc reversibile adica cu posibilitate de deschidere spre stanga sau spre dreapta, dar si usi antifoc nereversibile pentru care va trebui sa precizezi cum doresti deschiderea, spre stanga sau spre dreapta. Sunt usi fabricate din tabla de otel galvanizata cu material izolant cu grosimi diferite la interior. Calitatea lor iti este garantata de certificatul de garantie de care vei dispune la livrare.

Cine iti poate oferi aceasta alternativa in materie de usi antifoc la preturi avantajoase?

De multe ori ne confruntam cu evenimentele imprevizibile: si incendiile fac parte din aceasta categorie si cum ne dorim sa ne ferim de astfel de neplaceri, cei de la Madra Construct Max si-au propus sa aduca pe piata de specialitate usi antifoc pentru a ridica putin nivelul de siguranta si protectie in spatiul de lucru sau de locuit.

Daca iti surade ideea de a-ti procura si tu o astfel de usa, nu ramane decat sa ii contactezi pe cei de la Madra Construct Max: este o firma cu destula experienta in comertul si montajul usilor antifoc, dar si a altor tipuri de usi, precum cele metalice si a accesoriilor lor. Sunt produse si servicii care stau la dispozitia clientilor din intreaga tara, iar acest lucru reprezinta un avantaj de care ar trebui sa te bucuri si tu.

Toate produsele pe care le vei gasi la cei de la Madra Construct Max se disting prin calitate si un pret excelent de achizitie. Sunt produse sub emblema brandurilor Ninz, Pinum, Porta Doors etc. care sunt sigure, functionale, fiabile si asigura o operare cat mai usoara. In ceea ce priveste culorile si dimensiunile, tu vei avea intotdeauna de unde alege.

Pentru a putea afla modelul de usa potrivit pentru tine, cei de la Madra Construct Max iti vor putea da o mana de ajutor oferindu-ti consultanta de specialitate indiferent daca vrei sa optezi pentru o usa antifoc dubla sau simpla, reversibila sau nereversibila etc. Pentru orice produs achizitionat de la ei, vei primi un certificat de garantie de 2 ani.

Cu Madra Construct Max ai parte de servicii de montaj furnizate de specialisti, produse fabricate in concordanta cu normele directive actuale si un personal calificat mereu pregatit sa iti dea o mana de ajutor. Ai incredere in Madra Construct Max si esti ca si asigurat!

Madra Construct Max – usi antifoc care sa tina problemele departe!

Reclame