Pentru lucrul in mediile abrazive ai nevoie de o serie de furtunuri sablare de calitate superioara. Doar acele produse realizate din materiale rezistente sunt ideale, indiferent de domeniul de activitate. Pentru a beneficia de astfel de produse tot ce trebuie sa faci este sa contactezi compania Geman Invest. Vei beneficia de produse de buna calitate pentru care nu vei investi prea mult.

Furtunuri sablare gasesti in oferta promovata de catre Geman Invest

Societatea Geman Invest ofera spre distributie echipamente si consumabile industriale. Din aceasta oferta fac parte si o serie de furtunuri industriale: furtunuri pentru apa, furtunuri vapori, furtunuri aer, furtunuri gaze, furtunuri ventilatie, furtunuri sablare, furtunuri petroliere si furtunuri chimice. Din fiecare categorie clientul poate alege diferite modele de furtunuri.

Pentru sablare se utilizeaza diferite furtunuri deosebit de rezistente. Avand in vedere abrazivitatea materialelor transferate, furtunul trebuie sa reziste chiar si dupa un numar foarte mare de utilizari. Din categoria de furtunuri sablare fac parte si urmatoarele modele.

Furtun de absorbtie pentru materiale de sablat – ideal pentru absorbtia materialului abraziv. Functioneaza perfect la temperaturi cuprinse intre -30 grade Celsius si 80 grade Celsius. Presiunea de lucru este de 4 bari, iar presiunea de spargere este de 12 bari. Exista si alte modele de furtunuri dar care au alte specificatii tehnice atunci cand vine vorba de temperaturi de lucru si presiuni.

Furtun pentru beton – idel pentru ciment ud, tencuiala, beton si o multime de alte materiale abrazive. In functie de necesitati poti alege un furtun cu presiune de lucru de 10 bari sau 40 bari si o presiune de spargere de 30 bari, respectiv 120 bari.

Furtun de calitate alimentara pentru absorbtie/refulare – ideal pentru cereale, zahar, furaje, granulate, pulberi, etc. Acest tip de furtun are o presiune de lucru de 8 bari si o presiune de spargere de 24 bari.

Furtun Polyuretan – in functie de necesitati poti alege furtun pentru aplicatii medii de absorbtie/refulare, pentru aplicatii grele de absorbtie/refulare sau pentru aplicatii extrem de grele de absorbtie/refulare. Acest tip de furtun este flexibil si rezista la abraziune.

In oferta societatii Geman Invest se gasesc si alte tipuri de furtunuri sablare in afara de cele prezentate. Descopera intreaga oferta accesand pagina virtuala Gemaninvest.ro. Alege modelul care te avantajeaza sau cere sfatul expertilor de la Geman Invest. Ei iti vor recomanda produsul care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale.

In afara de multiplele sortimente de furtunuri, societatea Geman Invest comercializeaza si sisteme de ridicare, echipamente de protectie, racorduri industriale si o multime de alte accesorii. Produsele sunt realizate pentru diferite sectoare de productie industriala.

Comanda furtunuri sablare de la Geman Invest

Investeste in produse de buna calitate daca vrei ca acestea sa reziste in timp. Societatea Geman Invest colaboreaza cu producatori de top si comercializeaza produsele la preturi mai mult decat avantajoase. Colaboreaza cu o echipa competenta, responsabila si bine pregatita. Pentru a lua legatura cu echipa de la Geman Invest suna la numarul de telefon 0263.211.813. Vei beneficia de produse si servicii de inalta calitate. Investeste in furtunuri sablare, produse ideale pentru diferite domenii de activitate.

Anunțuri