Uneori, chiar daca dispuneti de toate echipamentele necesare unei firme de constructii care se respecta, se intampla ca unul din acestea sa cedeze si reparatia sa dureze mai mult de cateva zile. Ce ar trebui sa faceti in acest caz? Sa opriti toata lucrarea, sa pierdeti o multime de bani, sau chiar clientii? Sa va dezamagiti viitorii locatari ai cladirii pe care o construiti, sa nu va respectati intru totul contractul? O firma de constructii exemplara nu recurge la asemenea gesturi, ci alege sa apeleze la o varianta ajutatoare, si anume la serviciile de inchirieri automacarale Bucuresti! Compania Underground Construct va poate asigura tot ceea ce este necesar pentru ca activitatea sa v-o desfasurati in orice conditii!

Underground Construct – furnizor de servicii calitative si accesibile de inchirieri automacarale Bucuresti

Automacaralele sunt utilajele fara de care o firma de constructii nu ar mai functiona in parametri normali, si nu ar mai avea un portofoliu bogat de clienti multumiti. Automacaralele au rolul de a ridica greutati de diferite tonaje. Cu ajutorul automacaralelor, munca angajatilor este mult usurata, iar activitatea firmei per ansamblu este la cote maxime!

Underground Construct este o firma ce va asigura servicii de inchirieri automacarale Bucuresti, pentru a va duce proiectul la bun sfarsit, chiar daca utilajele de care dispuneati dvs. v-au dezamagit. Puteti alege dintre cele trei automacarale disponibile, cu tonaj diferit, sarcini maxime diferite, la preturi rezonabile! Compania Underground Construct va ofera spre inchiriere, asadar, automacaraua Demag de 50 de tone, ce are un brat telescopic de 40 de metri, si un prelungitor total de 57.6 metri. De asemenea, in cadrul serviciilor de inchirieri automacarale Bucuresti din oferta firmei Underground Construct, gasiti si utilajul Liebherr, cu o masa totala de 30 de tone si un brat telescopic de 24.4 metri, dar si automacaraua Krupp, de 20 de tine, aceasta are bratul telescopic de 26.5 metri, si prelungitorul de 32.5 metri. Aceste utilaje sunt destinate lucrarilor de constructii de mare amploare, ce necesita echipamente cu putere mare si performanta la cele mai inalte standarde actuale!

Aveti nevoie de inchirieri automacarale Bucuresti? Underground Construct va vine in ajutor!

Underground Construct se ocupa de inchirierea utilajelor de constructii, asigurand chiar si inchirieri automacarale Bucuresti, inca din anul 2003. Aceasta firma asigura utilaje de constructii profesionale dar si personal calificat pentru utilajele din parcul propriu. De asemenea, este de mentionat faptul ca Underground Construct se ocupa de executarea de lucrari de nivelari, excavatii, decopertari dar si deszapezire. Societatea Underground Construct detine in prezent un parc de utilaje de constructii perfecte pentru lucrari in constructiile civile si industriale, dar si lucrari de drumuri si imbunatatiri funciare. Pentru mai multe detalii despre serviciile de inchirieri automacarale Bucuresti de catre expertii Underground Construct, nu ezitati sa accesati site-ul underground-construct.ro, unde veti gasi mai multe informatii si fotografii!