Stergerea securizata a datelor de pe PC si smartphone este o alternativa in voga in randul marilor corporatii si nu numai. Documente business stric secrete, fotografii compromitatoare, email-uri, istoric Web, toate pot fi sterse definitiv, intr-o maniera 100% sigura. Vorbim despre BLANCCO, cea mai accesata solutie de curatare a datelor de pe PC, laptopuri, tablete si telefoane.

Cu BLANCCO toate informatiile pe care le vrei sterse, dispar, astfel ca te poti bucura de securitate si intimitate. Solutia este recomandata in special marilor corporatii, institutiilor guvernamentale, unitatilor medicale, firmelor de retail, inclusiv service-urilor de specialitate.

Pentru software-uri BLANCCO apeleaza la Badas Business, firma din Bucuresti specializata in comertul, instalarea, repararea, mentenanta sistemelor de securitate si echipamentelor de birotica, dar si in realizarea analizelor de risc la securitatea fizica.

Badas Business iti propune cea mai de succes si mai in voga metoda de distrugere profesionala a datelor: BLANCCO. Solutiile sunt destinate atat stergerii informatiilor de pe calculatoare, cat si stergerii datelor de pe dispozitivele inteligente, ca iPhone, smartphone si tablete.

Ai la dispozitie nu doar cele mai performante metode de distrugere profesionala a datelor, ci si preturi accesibile, inclusiv service package annual.

BLANCCO, distrugere profesionala a datelor… ca la carte!

Specialistii spun ca distrugerea profesionala a datelor  este un detaliu pe care nicio organizatie sau institutie nu ar trebui sa il neglijeze, in special, atunci cand vine vorba de inlocuirea echipamentelor informatice. Motivul este unul cat se poate de logic: securitatea.

De ce este recomandata distrugerea datelor de pe PC si smartphone?

Confidentialitatea este prioritara, iar acest lucru se poate realiza doar prin protejarea datelor de pe dispozitivele informatice utilizate fie acasa, fie la birou. Distrugerea datelor este o prioritate, mai ales, atunci cand calculatoarele sau telefoanele urmeaza sa fie vandute.

Prin software-urile de distrugere a datelor, firmele au, practic, control total asupra ceea ce se intampla cu datele si echipamentele din dotare. Solutiile trebuie sa fie certificate si sa asigure o distrugere eficienta si definitiva a informatiilor de pe orice dispozitiv, pentru ca in lipsa unui software performant, datele sterse pot fi recuperate din memoria dispozitivului si refolosite.

De ce BLANCCO?

Blancco este o solutie de stergere securizata a datelor cu ajutorul careia, clientii pot avea siguranta unei curatari 100% garantate a tuturor datelor. Software-ul BLANCCO este o solutie de ultima generatie ce faciliteaza operatiunea de stergere de pe PC, laptop, tableta sau smartphone.

Folosind software-ul Blancco sunt formatate in totalitate hard disk-urile, chiar si cele care contin informatii sensibile. Marele avantaj: stergerea datelor cu Blancco  elimina toate datele, lasand in acelasi timp unitatea hard disk in stare perfecta de functionare. Vorbim despre cel mai popular instrument de acest gen de pe piata! Il poti avea daca apelezi la Badas Business.

Badas Business este la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniul securitatii, astfel ca iti propune solutii inovatoare, ideale unui numar infinit de aplicatii si cereri. Printre acestea, software-ul Blancco.

Blancco in 3 variante, doar prin Badas Business:

  • Blancco PC edition
  • Blancco FLASH
  • Blancco Mobile

Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.badas.ro. Specialistii firmei iti asigura consultanta gratuita si iti recomanda solutia adecvata exigentelor tale.