Tendintele in amenajarile de interior in 2016 au fost stabilite de catre designeri si arhitecti renumiti, iar printre aceste tendinte se numara si coloane decorative polistiren, asta pe langa legatura indoor-outdoor care se realizeaza cu ajutorul naturii si a plantelor, piesele vintage si obiectele decorative create de catre artistii locali, placile cu motive statement atat pentru pereti, cat si pentru pardoseala, culorile dramatice dintre care nu pot lipsi culorile anului 2016, adica roz quartz si albastru seren, si marmura.

Dintre tendintele anului 2016 nu lipsesc coloane decorative polistiren

Locuinta este o prelungire a persoalitatii fiecarui om, este locul unde acesta se simte cel mai bine, unde se relaxeaza si petrece timp de calitate de unul singur sau in compania familiei si a prietenilor. Tocmai de aceea o locuinta fara decoratiuni este ca mancarea fara sare, ca nunta fara lautari sau ca o floare fara petale.

De la culoarea peretilor si pana la nunata mobilei aleasa cu grija, de la materialele perdelelor si a  draperiilor pana la parchet si utilizarea de elemente de decor precum coloane decorative polistiren, anul 2016 este extrem de ofertant, imbina stiluri diferite, culori puternice, materiale avand texturi diferite, stilul vintage se combina cu cel clasic si modern intr-o explozie de creativitate si personalitate.

In materie de amenajari interioare 2016 aduce din nou in prim plan coloanele decorative, dar de data aceasta nu din marmura, ci din polistiren. Daca clasicele coloane erau realizate din piatra sau marmura, astazi s-a renuntat la utilizarea acestor materiale deoarece, in primul rand, sunt scumpe si pentru ca sunt si foarte grele, iar perioada de timp necesitata pentru executare este foarte mare.

In locul coloanelor din marmura in 2016 se poarta coloanele din polistiren. Ele se executa usor si sunt si extrem de practice, pot fi zugravite sau vopsite dupa bunul gust al fiecaruia, iar suprafata poate fi impodobita cu dungi, desene sau diferite ornamente. Astfel, coloanele decorative din polistiren transforma spatiul casei tale intr-un spatiu elegant si plin de viata. Pe langa functia estetica, aceste coloane indeplinesc si o functie de suport. De asemenea, te ajuta sa ascunzi fire dintre cele mai diverse, de comunicare, fire electrice sau chiar tevi. Separa o suprafata mare pe zone, deci sunt ideale pentru case si se potrivesc oricarui stil de interior, devenind adevarate obiecte de arta cu ajutorul carora se imbunatateste aspectul oricarei locuinte.

In living sau in hol, in baie sau in dormitor, coloane decorative polistiren isi gasesc locul oriunde!

Coloane decorative polistiren de la Blu Art Design

Si pentru ca-ti doresti coloane decorative polistiren de calitate, trebuie sa-ti gasesti un furnizor pe care sa te poti baza si in a carui produse sa ai incredere deplina. Un astfel de partener este si Blu Art Design din Iasi care te intampina cu o gama diversificata de astfel de elemente de decor.

Coloanele Blu Art Design se intrebuinteaza atat la interior, cat si la exterior, si se gasesc de cumparat sub forma de cofraj sau coloane pline. In realizarea lor se tine cont de dorintele clientilor astfel incat personalizarea se face 100%.

Ai intrebari? Contacteaza echipa Blu Art Design!

Reclame