Orice spatiu aparent banal poate fi transformat radical cu ajutorul luminilor ambientale sau arhitecturale. Cu atat mai mult cand vine vorba despre un eveniment important din viata ta, o nunta sau un botez, atmosfera creata este extrem de importanta. Nu ai bani sa cumperi luminile potrivite pentru evenimentul mult visat? Nu e niciun bai, apeleaza la serviciul de inchiriere lumini arhitecturale de la Rentech si bucura-te de un eveniment cu adevarat reusit!

De ce sa cumperi cand inchiriere lumini arhitecturale este mai ieftin?

Luminile arhitecturale sunt lumini ambientale care vor face din nunta, botezul sau evenimentul tau un moment unic, de neuitat. Practic vorbim despre un concept care se refera la iluminarea diferitelor elemente ale unei sali – tavan, pereti sau coloane – intr-o culoare specifica care completeaza gama cromatica ce a fost aleasa ca tema pentru respectivul eveniment.

Cum se poate realiza acest lucru? Se vor utiliza lumini inteligente cum sunt proiectoarele LED sau echipamentele Moving Head. Acestea permit controlarea culorilor, a intensitatii fasciculului luminos, cat si a directiei, utilizandu-se in acest scop un mixer.

Desi acest concept se regaseste mai adesea in cluburile de fite, in studiourile de televiziune sau pe orice scena de concert, acum toata lumea are posibilitatea de a se bucura de lumini arhitecturale. Cum? Prin intermediul serviciului de inchiriere lumini arhitecturale. Cine iti poate oferi un astfel de serviciu? Rentech din Bucuresti.

Inchiriere lumini arhitecturale cu Rentech

Rentech este o echipa de profesionisti care-ti ofera solutii personalizate audio-video, de telecomunicatii si IT pentru diferite evenimente, conferinte sau expozitii. Echipamentele care sunt intrebuintate in acest scop sunt moderne si performante, serviciile de calitate si echipa cu experienta, profi, dedicata evenimentului tau, astfel incat acesta sa iasa impecabil.

Cui se adreseaza Rentech? Atat persoanelor fizice care isi organizeaza singure nunta sau botzeul, cat si persoanelor juridice care au in plan organizarea de concerte, conferinte sau evenimente de mare anvergura. In propriul apartament sau intr-o locatie selecta, serviciile Rentech sunt intotdeauna binevenite si scot din anonimat orice eveniment.

Printre cele mai cautate servicii Rentech se numara inchiriere lumini arhitecturale. Iar romanul merge pe principiul de ce sa cumperi si sa dai bani multi pe un echipament pe care-l folosesti poate doar o data in an, nu mai bine in inchiriezi? Din punctul nostru de vedere este o optica cum nu se poate mai sanatoasa si care te ajuta sa te distrezi, sa faci economii si sa ai parte de cel mai cool eveniment organizat de tine.

Luminile propuse de catre Rentech lumineaza in culori diferite, tu le alegi, interioarele incaperilor sau, in functie de preferinte si necesitati, exterioarele cladirilor invaluindu-le in mister, intr-o atmosfera unica, de sarbatoare. Poti opta pentru o singura nuanta sau pentru o paleta cromatica diversificata, evenimentul capatand astfel culoare si buna dispozitie.

Care este pretul pe care Rentech il practica pentru inchiriere lumini arhitecturale? Stai linistit, pretul este unul accesibil, corect pentru calitatea echipamentelor si a serviciilor pe care ti le propune. Inchirierea se realizeaza cat mai transparent, cu maxim de profesionalism si cu multa implicare din partea intregii echipe.

Reclame