Daca aveti nevoie de pardoseli PVC pentru cabinetul medical proaspat renovat sau intentionati sa va deschideti un laborator de cofetarie si va ganditi sa folositi pardoseli PVC, trebuie sa stiti ca aveti la indemana oferta avantajoasa propusa de firma Linosol Design din Bucuresti.

Sa aflam mai multe detalii despre pardoseli PVC

Astfel de pardoseli PVC un design deosebit si se remarca printr-o diversitate  de modele si culori. Este important de precizat ca aceste pardoseli PVC au o larga arie de folosire. Putem intalni pardoseli PVC cu precadere in cadrul spitalelor, salilor de operatie, saloanelor, laboratoarelor medicale, dar si in alte domenii: industria alimentara, de exemplu in carmangerii, brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie. De asemenea tot mai multi opteaza sa foloseasca pardoseli PVC pentru spatii comerciale, birouri, cabinete de avocatura etc. Cu siguranta ca ati auzit la prieteni sau cunoscuti care au optat pentru pardoseli PVC pentru holul casei pentru alte incaperi ale locuintei. Dupa ce au fost implementate noi norme de igiena a spatiilor din industria alimentara ori din domeniul sanitar, care prevad utilizarea doar a pardoselilor PVC ori din rasina epoxidica, piata  pardoselilor PVC a cunoscut o crestere semnificativa.

Ce avantaje au astfel de pardoseli PVC?

Printre avantaje conferite de aceste  pardoseli PVC pot fi amintite:

– aceste pardoseli PVC rezista la actiunea a diverse substante chimice

– nu se zgarie si nu se pateaza

– se preteaza perfect pentru zonele care sunt circulate intens

-sunt antibacteriene, antistatice, antiderapante

– sunt elastice

– exista o varietate de modele si culori

– nu au unghiuri drepte la imbinarea cu peretele, ceea ce ofera posibilitatea de a curata eficient si riguros mizeria

De unde puteti sa cumparati pardoseli PVC?

Firma Linosol Design reprezinta partenerul dumneavoastra ideal, daca aveti nevoie de pardoseli PVC. Aceasta companie din Bucuresti este specializata in pardoseli PVC, sape autonivelante si adezivi PVC. Linosol Design comercializeaza pardoseli PVC Forbo si Altro care sunt importate din Suedia. Astfel de pardoseli PVC sunt foarte rezistente, se curata usor si pot fi gasite in mai multe modele. Specialistii firmei asigura clientilor si servicii de montaj. De-a lungul timpului, foarte multi clienti au ales sa apeleze la aceasta firma, astfel numeroase laboratoare, cladiri de birouri, universitati, scoli, spitale, brutarii, cofetarii etc au colaborat cu Linosol Design si au cumparat pardoseli PVC. Firma va propune mai multe tipuri de pardoseli PVC: pardoseli omogene, atiderapante si industrie, disipative si conductive, eterogene etc. Preturile pe care le au aceste pardoseli PVC sunt foarte convenabile.

Apelati la aceasta firma din Bucuresti pentru cele mai avantajoase oferte la pardoseli PVC

Firma pune la dispozitia clientilor sai, site-ul linosol.ro, prin intermediul caruia puteti afla oferta completa propusa si puteti vizualiza fotografii cu diverse modele de pardoseli PVC. De asemenea, pe site, la sectiunea Contact gasiti un numar de telefon, unul de fax si o adresa de e-mail, prin care ii puteti contacta pe angajatii Linosol Design. Daca dispuneti de timp, puteti sa mergeti la sediul firmei, situat pe Bulevardul Constructorilor. Alegeti seriozitatea si profesionalismul unei firme de renume, cu experienta si un bogat portofoliu pentru a fi siguri ca veti avea parte de calitate garantata la pardoseli PVC.

Reclame