seminte-ardei

    Albaregia este un soi productiv, cu o crestere nedeterminata si recomandat pentru a creste in culturi in camp liber. Planta este una echilibrata dar si sensibila la insuficienta luminii. Datorita sistemului radicular puternic ce este bine dezvoltat, acest soi de seminte de ardei suporta bine vremea chiar si pe cea cu vant. Fructele au o culoare antocianica si aceste seminte, rezista foarte bine in conditiile nefavorabile ale vremii de aceea  este o cultura ideala pentru camp liber si este recomandata pentru cultivarea prin rasaduri. Gustul placut pe care-l are fructul si grosimea pielitei fac acest soi de seminte de ardei  corespunzatoar consumului atat in stare proaspata cat si  conservate.

Apollo F1  este si el un tip ardei timpuriu de tip blocky, care are o crestere nedeterminata si o capacitate de crestere ridicata. Fructele sunt de 150 pana la 220g, cu o coacere din culoarea alb in rosu aprins. Pulpa fructului care se obtine din seminte de ardei este gustoasa si groasa iar fructele sunt rezistente la transport. In spatiile protejate se pot planta incepand chiar din mijlocul lui februarie acest tip de ardei.

In conditii intensive poate fi cultivat foarte bine si in camp liber. Este un soi rezistent la virusul mozaic al tutunului si este tolerant fata de virusul mozaic pe care-l pot avea castravetii. Productia este de 40 pana la 50 t/ha.

Bagoly F1  este un hibrid care are o creştere nedeterminată, avand o pozitie a fructului atarnata si cu formă alungita cu 3 pana la 4 muchii. Fructul este carnos si neted iar la maturitate adica la recoltare, devine alb avand la coacerea biologica o culoare roşie.

Belladonna F1  este un hibrid foarte  timpuriu de ardei gras de culoare alb-galben. Plantele au o crestere nedeterminata, sunt viguroase si compacte si dau o productie uniforma si foarte timpurie. Grosimea pulpei acestui soi de ardei este de 6 pana la 7 mm si au o greutate medie 160 – 200 gr.

Bibic F1 este un hibrid care are la fel o crestere nedeterminata pentru solarii, sere dar si camp.

Fructele acestui soi care creste din seminte de ardei au dimensiuni medii, sunt netede si au peretii interiori grosi. Fructele sunt uniforme si au o greutate de 120 pana la 140 grame. In perioada in care se culeg fructele ele au o culoare alb-galbuie, iar cand ajung la maturitatea biologica au culoarea rosie. Planta este una bine ramificata si are un sistem radicular foarte bine dezvoltat iar fructele au o rezistenta buna la transport precum si la depozitare.

Bihar F1  este hibrid de gogosar si are o crestere nedeterminata, cu un sistem radicular puternic si agresiv si cu ramuri puternice si cu un foliaj rezistent. Prima ramificatie pe care o are este aproape de sol si astfel, centrul sau de greutate este coborit si asigura astfel o rezistenta buna la cadere.

Fructele rezultate din acest soi de seminte de ardei ajung pana la 150 poate chiar 220g si au  o coloratie rosu inchis. Pulpa fructului este groasa si gustoasa si e  impartita in 4 lobi egali iar foliajul acopera perfect fructele, ceea ce face ca ele sa fie bine protejate de arsita soarelui de vara.

Mai multe despre acest domeniu cititi pe www.seminte-ingrasaminte-turba.ro.

 

Anunțuri