Nu foarte multa lume stie faptul ca tapetul reprezinta un element de decoratiune interioara inca din timpul Antichitatii, in acest sens, fiind cunoscute tesaturile egiptene, datand din perioada copta sau tesaturile chinezesti folosite in timpul dinastiei Tang. Pe continentul nostru, primele tapete au aparut in Germania, in secolul al XII-lea- avand denumirea de „halberstadt”. In secolul al XIX-lea tapetul si-a pierdut din popularitate, insa a reaparut in secolul al XX-lea, iar in prezent este la mare cautare. Foarte multe persoane opteaza pentru tapet atunci cand isi redecoreaza locuinta, la fel si multe firme, din diverse domenii de activitate.

Tapet- avantaje

– se aplica usor, nefiind nevoie de cunostinte speciale sau de folosirea unor materiale scumpe

– se intretine usor- pentru a-l spala este nevoie de o carpa curata ori o perie cu perii moi, daca aveti tapet de hartie, o laveta umeda pentru un tapet semilavabil sau amoniac/detergent si apa in cazul in care este vorba despre tapet lavabil

– rezistenta indelungata, chiar si 20 de ani, fara ca aspectul sau culoarea sa se altereze

– dimensiunile unei camere, a unui birou etc pot fi corectate optic prin textura, culoare, pattern

– anumite defecte ale peretilor pot fi mascati daca se foloseste tapet

– poate fi inlaturat cu usurinta, suprafata putand fi acoperita cu un alt tapet sau vopsita, in functie de preferinte

-pret accesibil

De unde puteti cumpara tapet de inalta calitate?

In cazul in care doriti sa schimbati radical aspectul locuintei sau biroului dumneavoastra si vreti sa folositi tapet, va recomandam sa apelati pentru a-l cumpara, la firma Casa de Tapet Franchise. Aceasta vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama foarte variata de modele de tapet de inalta calitate. Firma, cu sediul in Bacau este preferata de clienti din intreaga tara, datorita calitatii deosebite a produselor oferite si a preturilor foarte avantajoase practicate. Atuurile principale care definesc aceasta firma sunt: profesionalismul, seriozitatea, corectitudinea si promptitudinea. Iata de ce, a cumpara tapet de la firma Casa de Tapet Franchise reprezinta o alegere inspirata si inteleapta in acelasi timp.

Ce tipuri de tapet puteti cumpara prin intermediul acestei companii bacauane?

Compania bacauna comercializeaza tapet clasic, tapet Horeca, tapet modern, tapet textil si tapet special destinat camerei copiilor. Indiferent de model, veti beneficia de tapet cu un aspect deosebit, modele foarte atractive si originale, care vor inspira eleganta, simplitate, stil etc. In ceea ce priveste preturile la care gasiti tapet in cadrul acestei firme, nu este cazul sa va faceti griji, deoarece acestea sunt pentru toate buzunarele.

Vreti sa cumparati tapet de la Casa de Tapet Franchise? Iata cum ii puteti contacta pe angajatii firmei

In cazul in care oferta propusa de firma din Bacau va este pe plac, nu ramane decat sa ii contactati pe reprezentatii acesteia, fie prin telefon, fie prin fax sau e-mail. Daca doriti sa stiti mai multe despre produsele comercializate, puteti vizita pagina web casadetapet.ro. Nu trebuie sa mai umblati zile in sir prin magazine in cautarea unor preturi convenabile pentru tapet, deoarece acum, puteti sa cumparati acest produs mult mai simplu si rapid, la cele mai bune preturi ale momentului, prin intermediul firmei Casa de Tapet Franchise.

Reclame