Elementall Dekor vine sa aduca elementul creatiei in lumea produselor decorative pentru casa si nu numai. Oricine isi doreste sa poata oferi un cadou unic, special prin care nu numai sa aduca un zambet pe buzele persoanelor dragi, ci si sa iasa din tiparul cadourilor obisnuite. Va oferim posibilitatea de a oferi un cadou handmade special pentru cei care conteaza in viata dumneavoastra. Prin produsele noastre veti avea parte de originalitate, eleganta si mai ales de frumos. Iar daca tot vorbim de frumos, ce poate fi mai perfect decat un cadou handmade de genul unui aranjament floral realizat cu maestrie din diferite margele pentru a realiza un model complex si extrem de rafinat.

Un cadou handmade elegant, rafinat si unic

Eleganta si rafinamentul unui astfel de cadou handmade sunt greu de descris, insa putem spune ca datorita atentiei la detalii si a dragostei fata de frumos, aceste aranjamente florale sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa oferiti un dar persoanei iubite, sau doriti sa insufletiti camera cu frumusetea acestor bijuterii create manual. Povestea unui aranjament floral incepe cu o discutie intre noi si client. In functie de dorintele acestuia sau de modelul ales, formam conceptul de baza al intregului aranjament. Detalii cum ar fi tipul de margele, culorile acestora, combinatiile de forme si culori dar si modelul de vaza suport sunt stabilite inainte de a incepe lucrul.

Folosim margele atent alese pentru a crea un cadou handmade perfect. Insa, pana a ajunge la margele, mai intai modelam structura modelului de flori. Aceasta este cea care da forma petalelor, frunzulitelor si a altor detalii. Pentru a oferi suplete si o fermitate, folosim o sarma speciala pe post de suport. De aici incepe povestea aranjamentelor, a rabdarii dar si a dragostei naostre pentru frumos. Rabdarea este elementul esential pentru un astfel de cadou handmade. Fiecare margica este pusa manual, iar pentru realizarea unor astfel de aranjamente putem spune ca in medie folosim chiar si cateva mii de margele. Cu toate aceastea, reusim ca numai in 5 zile de la stabilirea detaliilor despre aranjament sa va oferim produsul solicitat.

Cum cream un astfel de cadou handmade

Acest lucru poate fi realizat datorita dedicatiei noastre pentru aceste bijuterii. Pe langa aceasta, simtul estetic si al elegantei sunt iarasi parte din povestea in care un astfel de cadou handmade prinde forme. De fiecare data incercam sa combinam cromatica cu formele pentru a obtine un rezultat desavarsit. Fie ca doriti un aranjament floral care sa imite la perfectie culorile florilor sau doriti ceva aparte, ne vom stradui sa cream cel mai frumos aranjament floral doar pentru dumneavoastra.

Pe siteul nostru, www.elementall-dekor.ro veti gasi nu numai un cadou handmade perfect pentru orice ocazie si oricine, ci veti gasi mici bijuterii cum ar fi bonaii cu semipretioase sau cu zodii, flori si aranjamente florale din margele dar si tablouri si obiecte decorative. Va asteptam cu cadourii personalizate si unice care cu siguranta vor crea senzatie. Va astepta, cu drag si cu preturi excelente!

Anunțuri