Doresti sa instalezi usi de garaj pentru un acces mai usor? Este o alegere inspirata la care multi clienti au apelat. Si daca te intrebi cine instaleaza aceste usi, atunci afla ca cei de la Master Electroservice iti vin in ajutor. Sisteme de gen usi tip rulou, usi basculante, sau usi sectionale, toate pot fi comandate la un pret mai mult decat accesibil.

Pentru a achizitiona usi tip rulou adreseaza-te companiei Master Electroservice

Infiintata in anul 1999 compania Master Electroservice s-a dezvoltat rapid, in prezent aflandu-se in topul firmelor de specialitate. Compania exceleaza cand vine vorba de servicii de automatizari si sisteme de securitate. Din gama larga de produse comercializate fac parte: bariere acces auto, poarta autoportanta, interfoane case, usi basculante, usi tip rulou, interfoane audio, interfoane video, sisteme culisare poarta, accesorii porti, si lista poate continua.

Compania s-a remarcat prin portofoliul impresionant de clienti cu care a colaborat. Multumirea acestora a fost deplina datorita produselor si serviciilor de buna calitate pe care Master Electroservice le-a asigurat. Echipa din spatele companiei lucreaza cu profesionalism si responsabilitate, totul pentru a satisface si cele mai complexe cerinte.

Apeleaza la usi tip rulou pentru garajul tau

Indiferent ca este vorba de usi de garaje, sau usi industriale, accesul trebuie sa se realizeze cu usurinta. In functie de necesitatile clientilor, usile se pot realiza la comanda. Dimensiunile pot fi de maxim 5 m lungime si 15 mp. Se pot alege lamele de dimensiuni variate, mai exact de 55 mm, sau 77 mm. Cand este vorba de manevrare, usile pot fi actionate manual, sau electric cu automatizare. Usile electrice se activeaza din telecomanda si reprezinta cea mai usoara metoda de a avea acces in garaj. Imagineaza-ti o zi de iarna in care ai venit obosit de la serviciu. Opresti masina in fata portilor pentru ca apoi sa o parchezi in garaj. De ce sa iesi din masina pentru a deschide usile cand poti foarte usor sa le deschizi din telecomanda. Tocmai pentru un acces confortabil au fost concepute si usi tip rulou actionate electric. Apasand pe un singur buton usile se vor deschide rapid, iar tu te vei bucura de maxim de confort.

Este si cazul usilor industriale. Accesul in cladire se efectueaza rapid si usor maximizand eficienta lucratorilor. Aceste usi tip rulou se utilizeaza in special pentru garajele care detin grinzi aditionale pe tavan, ce nu permit montarea usilor sectionale. Este o metoda foarte des folosita de clientii interesati de un acces mai facil. Usile se pot monta la exteriorul, interiorul, sau chiar in golul de usa al garajului.

Pentru a intra in legatura cu cei de la Master Electroservice suna la numarul de telefon 0723.331.243, sau trimite un email la adresa office@mst-serv.ro. Pentru mai multe informatii poti accesa pagina online pe care compania Master Electroservice o detine. O echipa specializata te va ajuta cu cele mai bune solutii personalizate in functie de nevoile tale. Nu ezita sa apelezi la o companie profesionala pentru usi tip rulou, sau orice alt produs de care ai nevoie. Te vei bucura de produse calitative raportate la cel mai bun pret.

Anunțuri