Baterie sanitara sau paneluri de dus cu hidromasaj? Aceasta este o intrebare tot mai frecventa in randul celor care aleg sa faca mici reamenajari in baia de acasa. Daca esti adeptul confortului deplin si inovatiei, panelurile de dus cu hidromasaj sunt o solutie pentru tine si intreaga familie. Vorbim despre o noua dimensiune a relaxarii!

In comparatie cu o banala baterie sanitara, un panel de dus cu hidromasaj ofera o adevarata experienta senzoriala, asemeni unei sedinte de SPA si relaxare. Nu intamplator panoul este un accesoriu in voga, des intalnit in baile moderne, de tip walk-in (spatiu de dus cu scurgere direct in pardoseala si pereti din sticla).

In plus, panelul de dus cu hidromasaj indeplineste si o functie estetica. Gratie designului revolutionar, acest detaliu iti va transforma baia intr-o vedeta! Si nu, o astfel de investitie nu este costisitoare, ci din contra, te poate ajuta sa faci economii majore.

Vrei sa aduci un aer contemporan baii cu ajutorul unui panel de dus cu hidromasaj? Vrei sa te bucuri de SPA la tine acasa? evivo.ro iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru un confort de inalta clasa. Mai exact, magazinul online asigura o gama completa de paneluri de dus cu hidromasaj, la preturi excelente!

Paneluri de dus cu hidromasaj-Inovatie si confort!

Baia este o zona ce poate fi exploatata la maximum, cu minimum de investitii. Principala resursa: inspiratia. Pentru ca senzatia de confort sa fie maximizata, este important sa te axezi atat pe partea de functionalitate, cat si pe partea de estetica. Chiar si baile de dimensiuni mici pot fi transformate in adevarate puncte de atractie! Cerinta: investeste in detalii.

Din categoria detaliilor fac parte si panelurile de dus cu hidromasaj, accesorii in mare voga .

De ce paneluri de dus cu hidromasaj?

Prin reamenajarea dusului te bucuri de o adevarata experienta senzoriala. Panelurile de dus cu hidromasaj asigura trei elemente esentiale: relaxare, hidromasaj si optiuni!

De asemenea, panelul este si un element extrem de versatil, el putand fi montat in orice tip de cabina de dus, pe perete, inlocuind bateria sanitara. O noua tendinta in materie de design interior aduce in prim plan baia de tip walk-in, cu scurgere direct in pardoseala, fara necesitatea unei cabine clasice.

Designu panelului imbina rafinamentul formelor perfecte si inovatia materialelor Hi-tech.

Dus superior, dus de mana, hidromasaj, efect de tip cascada. Acestea sunt doar o parte din functiile pe care un panel de dus cu hidromasaj le asigura adeptilor de confort si relaxare.

De unde comanzi paneluri de dus cu hidromasaj?

Daca vrei sa te bucuri atat de o baie contemporana, cat si de o relaxare ca la carte, acceseaza www.evivo.ro . Magazinul online iti pune la dispozitie a serie de paneluri de dus cu hidromasaj, furnizate direct de la nume cu prestigiu in domeniu.

Solutiile propuse reprezinta o alternativa mai putin costisitoare la cabinele de dus cu hidromasaj, acestea putand fi achizitionate la preturi avantajoase. Echipamentele conving prin forma, calitate si inovatie. Din oferta evivo.ro poti alege un panel pentru dus cu actionare secventiala a functiilor , sau un model cu actionare simultana.

Panelurile sunt foarte usor de utilizat, se regasesc in culori diverse si dispun de un design contemporan. Poti alege intre mai multe culori, in functie de amenajarea bailor (verde, albastru, mov, galben, etc.). Indiferent de optiuni, evivo.ro iti garanteaza o baie ultramoderna, demna de prima pagina a revistelor de specialitate.

Pentru comenzi paneluri de dus cu hidromasaj ,dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza http://www.evivo.ro. Livrarile se fac prin curier rapid, oriunde in Romania.

Reclame