In perioda de sezon, fructele constituie o sursa puternica de antioxidanti datorita numarului mare de sortimente de pe piata. Ai ocazia sa incerci o dieta diversificata, bazate pe fructe delicioase, pline de vitamine si minerale. Printre aceste fructe trebuie neaparat sa incerci si cateva coacaze negre care cu siguranta te vor marca cu gustul lor dulce acrisor si culoarea lor extraordinara.

Daca ai o gradina si vrei sa nu-ti lipseasca fructele din ea este bine sa investeti din timp in diverse soiuri care sa iti aduca roadele dorite.

Care sunt beneficiile nutritionale ale acestor coacaze negre?

Nu doar ca sunt extrem de delicioase dar aceste coacaze negre sunt o adevarata sursa de sanatate pentru intreg metabolismul. Ele sunt foarte bogate in diversi nutrienti dar in special in vitamina C, un antioxidant foarte bune pentru corpul uman.

Coacazele negre consummate sub forma de suc proaspat dimineata ajuta la digestie foarte mult dar si la persoanele care sufera de anemii mai mult sau mai putin severe. Datorita continutului de antociani din coacaze negre inima poate fi mentinuta in parametri optimi si ajutam la eliminarea celulelor canceroase. Foarte multi nutritionisti recomanda consumul de coacaze negre pentru tratarea bolilor de inima, ficat si rinichi.

Achizitionand butoiasi de coacaze negre de la firma Strong Berry aveti ocazia sa produceti fructe foarte sanatoase care faciliteaza digestia, stimuleaza functionarea ficatului, a pancreasului, a splinei si a rinichilor. Le puteti cultiva pentru consum propriu sau sub scopul unei mici afaceri.

De unde poti achizitiona coacaze negre pentru propria productie? Strong Beryy are solutia!

Firma Strong Berry are ca principal domeniu de activitate producerea si comercializarea unei game diversificate de fructe de padure extrem de gustoase printre care puteti opta si pentru coacaze negre.

Trebuie sa stiti ca aceste coacaze negre sunt mai tolerante fata de conditiile de temperature precum si fata de conditiile de sol decat multe din celelalte speciii de arbusti fructiferi.

Locul lor ideal este in plin soare, iar efectul de umbra parţiala nu le va face rau .Trebuie evitat inghetul tarziu , florile lor putand fi deteriorate de un ger , care va duce desigur la un randament mai mic de fructe. Solul ideal pentru cultivarea lor este unul bogat in nutrient si foarte bine drenat . Coacazele negre prefera un sol uşor acid – în jur de pH-ul 6 – 6.5. Insa cu toate acestea vor creste bine pe cele mai multe soluri normale.

Tufele de coacaze negre sunt disponibile inradacinate in ghivece sau nu, la magazinele specifice sau va vin prin posta. Cel mai bun moment pentru a planta arbusti de coacaze negre este inceputul iernii, la mijlocul lunii noiembrie cand vremea este buna. Ele pot fi plantate in orice moment pana la mijlocul lunii aprilie, atata timp cat solului nu este prea umed sau inghetat iar plantele nu au pornit in vegetatie.

Reprezentantii firmei Strong Berry va ofera si consiliere gratuita daca doriti sa va deschideti o afacere. Consultati intreaga oferta accesand pagina de internet a firmei.

Anunțuri