Iubesti muzica si vrei ca in momentele de sarbatoare sa ai alaturi o formatie de tineri talentati, pasionati de traditiile romanesti? Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, iti propune un program artistic variat, compus din muzica populara traditionala ce acopera toate zonele tarii, muzica usora romaneasca si internationala, muzica instrumentala de virtuozitate, cafe-concert, muzica tiganeasca si DJ pentru pauzele de respiro.

Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, te incanta cu muzica pe gustul inimii tale, dar si cu un profesionalism de inalta clasa. In plus, cu Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, scapi de grija sonorizarii. Mai exact, formatia asigura inclusiv sonorizarea necesara pentru realizarea programului artistic.

Bat clopote de nunta? Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, iti transforma evenimentul intr-o petrecere de neuitat! Organizezi petreceri corporate si vrei ca ringul de dans sa devina neincapator? Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, se ocupa de tot ceea ce inseamna muzica si voie buna! De asemenea, formatia canta si zile de nastere, botezuri sau petreceri private.

Formatie evenimente Bucuresti-Zestrea Lautarilor si, ai voie buna!

Un eveniment reusit este un eveniment cu muzica. Si nu orice fel de muzica, ci o muzica pe gustul tuturor invitatilor. Pentru petreceri reusite mizeaza pe ritmurile romanesti si pofteste la dans!

Muzica buna este singurul element de care o petrecere are nevoie. Ritmurile trebuie sa fie variate, astfel ca fiecare invitat sa aiba posibilitatea sa evadeze din cotidian. La nuntile si petrecerile romanesti se asculta (si se danseaza!) muzica populara romaneasca, insa la fel de bine primite sunt si ritmurile de pe alte meleaguri. Un program artistic trebuie sa includa atat muzica de pe plaiuri mioritice, dar si muzica internationala, adusa direct din topuri. Pentru momentele de respiro, DJ-ul este o alternativa foarte in voga.

Zestrea Lautarilor, o formatie pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri corporate

Vrei un program artistic variat, sustinut de artisti cu experienta, dar si cu vaste cunostinte muzicale? Zestrea Lautarilor te incanta cu muzica pentru orice eveniment si pentru orice tip de invitati.

Infiintata in anul 2010, Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, a devenit una dintre cele mai dorite formatii pentru petrecerile romanilor! Si nu intamplator. Formatia este alcatuita doar din muzicieni talentati, tineri absolventi de Conservator (Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti) si foarte simpatici.

Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, inseamna: Loredana Streche (voce si nai), Grigore Gherman (voce), Robert Pircalabescu (violonist) si Bogdan Zamfir (clape, mixaj sunet si DJ).

Sonorizare asigurata

Pentru ca muzica de calitate sa rasune in toata sala este necesara o sonorizare profesionala, capabila sa redea in detaliu fiecare acord muzical. Zestrea Lautarilor te scuteste de inchirierea sau achizitionarea echipamentelor necesare si asta pentru ca, formatia asigura inclusiv partea de sonorizare pentru petrecere.

Sonorizarea este compusa din echipamente audio de ultima generatie, printre care, microfoane wireless ( ce asigura mobilitatea interpretilor) dar si sisteme de lumini (pentru o atmosfera deosebita).

Zestrea Lautarilor, formatie evenimente Bucuresti, este tot ce ai nevoie pentru ca petrecerea ta sa fie una memorabila. Informatii suplimentare gasesti pe www.formatienuntaromaneasca.ro. Tot aici ne poti contacta.

Reclame